r
Nosalty Logó

Bárány osso bucco

cukormentes laktózmentes glutént tartalmaz tejmentes tojásmentes
Évi néni
Bárány osso bucco
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
150 °C
  • 11% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 15% Zsír
Összesen 1186 kcal
  • 11% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 15% Zsír
Összesen 3560 kcal
  • 11% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 15% Zsír
Összesen 182 kcal
  • 11% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 15% Zsír
  • 70% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Niacin - B3 vitamin:
  • Kolin:
  • C vitamin:
  • β-karotin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    59.7 g

Zsír

  • Összesen
    83.3 g
  • Telített zsírsav
    33 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    37 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    7 g
  • Koleszterin
    240 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1398.8 g
  • Cink
    12 mg
  • Szelén
    73 mg
  • Kálcium
    105 mg
  • Vas
    7 mg
  • Magnézium
    109 mg
  • Foszfor
    620 mg
  • Nátrium
    472 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    26.9 g
  • Cukor
    6 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    391.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    416 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    8 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    10 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    21 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    22 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    94 micro
  • Kolin:
    19 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    1653 micro
  • β-karotin
    4088 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    2877 micro
  • Lut-zea
    199 micro
Összesen 1186 kcal
  • 11% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 15% Zsír
  • 70% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Niacin - B3 vitamin:
  • Kolin:
  • C vitamin:
  • β-karotin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    179.2 g

Zsír

  • Összesen
    249.9 g
  • Telített zsírsav
    100 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    112 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    21 g
  • Koleszterin
    720 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4196.3 g
  • Cink
    35 mg
  • Szelén
    219 mg
  • Kálcium
    316 mg
  • Vas
    21 mg
  • Magnézium
    327 mg
  • Foszfor
    1860 mg
  • Nátrium
    1415 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    80.6 g
  • Cukor
    17 mg
  • Élelmi rost
    11 mg

VÍZ

  • Összesen
    1175.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1248 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    24 micro
  • E vitamin:
    9 mg
  • C vitamin:
    29 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    64 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    65 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    283 micro
  • Kolin:
    58 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    4960 micro
  • β-karotin
    12265 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    8631 micro
  • Lut-zea
    598 micro
Összesen 3560 kcal
  • 11% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 15% Zsír
  • 70% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Niacin - B3 vitamin:
  • Kolin:
  • C vitamin:
  • β-karotin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    9.1 g

Zsír

  • Összesen
    12.7 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    37 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    213.6 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    11 mg
  • Kálcium
    16 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    17 mg
  • Foszfor
    95 mg
  • Nátrium
    72 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    4.1 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    59.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    64 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    14 micro
  • Kolin:
    3 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    252 micro
  • β-karotin
    624 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    439 micro
  • Lut-zea
    30 micro
Összesen 182 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A húst sózzuk, borsozzuk, megforgatjuk lisztben, és kevés felforrósított olajon mindkét oldalát 3-3 percig sütjük, majd kiszedjük.
  2. Két kanál olajon megpirítjuk a hagymát. A szárzellert, sárgarépát és fokhagymát is apró kockákra vágjuk, és a hagymához adjuk, azzal további 2-3 percig pároljuk.
  3. Az elősütött hússzeleteket a zöldségek közé dugjuk, felöntjük a rozéval, és addig forraljuk, míg elszáll az alkoholtartalma, majd az alaplevet is hozzáöntjük, a rozmaringot hozzáadjuk, és 150 fokos sütőben lefedve fél órát pároljuk.
  4. Fél óra elteltével levesszük a fedőt, a raguhoz keverünk 2 ek paradicsomsűrítményt, és további 10-15 percig pároljuk, míg a ragu besűrűsödik.
  • Sütés hőfoka: 150 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 45 perc
  • Elkészítettem: 2 alkalommal
  • Receptkönyvben: 31
  • Tegnapi nézettség: 2
  • 7 napos nézettség: 3
  • Össznézettség: 5090
  • Feltöltés dátuma: 2014. augusztus 21.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Bárány osso bucco
Évi néni 1830 recept

Születésnapi meglepetés (magamnak).

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek