r
Nosalty Logó

Barackos-vaníliakrémes szelet

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Angie-30
Barackos-vaníliakrémes szelet
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
  • 3% Fehérje
  • 22% Szénhidrát
  • 6% Zsír

A tésztához

A tetejére

Összesen 563 kcal
  • 3% Fehérje
  • 22% Szénhidrát
  • 6% Zsír

A tésztához

A tetejére

Összesen 2811 kcal
  • 3% Fehérje
  • 22% Szénhidrát
  • 6% Zsír

A tésztához

A tetejére

Összesen 143 kcal
  • 3% Fehérje
  • 22% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 70% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    11.3 g

Zsír

  • Összesen
    22.1 g
  • Telített zsírsav
    8 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    8 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    190 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    435.5 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    24 mg
  • Kálcium
    85 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    33 mg
  • Foszfor
    198 mg
  • Nátrium
    92 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    81.3 g
  • Cukor
    39 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    262.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    212 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    16 mg
  • D vitamin:
    40 micro
  • K vitamin:
    17 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    40 micro
  • Kolin:
    164 mg
  • Retinol - A vitamin:
    175 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    379 micro
  • β-crypt
    146 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    432 micro
Összesen 563 kcal
  • 3% Fehérje
  • 22% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 70% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    56.7 g

Zsír

  • Összesen
    110.4 g
  • Telített zsírsav
    42 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    41 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    20 g
  • Koleszterin
    951 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2177.6 g
  • Cink
    6 mg
  • Szelén
    119 mg
  • Kálcium
    426 mg
  • Vas
    9 mg
  • Magnézium
    163 mg
  • Foszfor
    991 mg
  • Nátrium
    460 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    406.6 g
  • Cukor
    195 mg
  • Élelmi rost
    19 mg

VÍZ

  • Összesen
    1311.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1059 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    15 mg
  • C vitamin:
    78 mg
  • D vitamin:
    198 micro
  • K vitamin:
    83 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    10 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    198 micro
  • Kolin:
    822 mg
  • Retinol - A vitamin:
    874 micro
  • α-karotin
    2 micro
  • β-karotin
    1895 micro
  • β-crypt
    732 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    2162 micro
Összesen 2811 kcal
  • 3% Fehérje
  • 22% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 70% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    2.9 g

Zsír

  • Összesen
    5.6 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    48 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    110.6 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    6 mg
  • Kálcium
    22 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    8 mg
  • Foszfor
    50 mg
  • Nátrium
    23 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    20.7 g
  • Cukor
    10 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    66.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    54 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    4 mg
  • D vitamin:
    10 micro
  • K vitamin:
    4 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    10 micro
  • Kolin:
    42 mg
  • Retinol - A vitamin:
    44 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    96 micro
  • β-crypt
    37 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    110 micro
Összesen 143 kcal

Hozzávalók

A tésztához

A tetejére

Elkészítés

A tésztához

  1. A tojásokat habosra keverjük a cukorral, hozzákeverjük a lisztet és olajjal kikent, liszttel meghintett tepsibe öntjük.
  2. 200 fokon kb 20-25 percet sütjük.
  3. A vaníliás krémport habosra keverjük a vízzel, a fehércsokit megolvasztjuk a margarinnal.
  4. A kihűlt piskótát meglocsoljuk a narancslével, majd lekenjük az olvasztott csokival, és kirakjuk félbevágott barackokkal, végül rákenjük a krémet.
  5. Tegyük hidegre legalább 2-3 órára.
  • Sütés hőfoka: 200 °C
  • Sütés ideje: 25 perc
  • Receptkönyvben: 30
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 3439
  • Feltöltés dátuma: 2012. augusztus 04.

Receptkategóriák

Felhasználó képe
Angie-30 355 recept

Egy újsában találtam a receptet. Nálunk kapható olyan, hogy vaníliás krémpor, vízzel, vagy némelyiket tejjel kell kikeverni, és habos-kréme. Szerintem az Aranka krémpor olyasmi lehet, ahogy utánanéztem az interneten, de bizonyára van sok más hasonló.

Hozzávalók

A tésztához

A tetejére

Címlapról ajánljuk

További cikkek