r
Nosalty Logó

Barackos kefires süti

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Salamon Csilla
Barackos kefires süti
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 5% Fehérje
  • 50% Szénhidrát
  • 8% Zsír
Összesen 1433 kcal
  • 5% Fehérje
  • 50% Szénhidrát
  • 8% Zsír
Összesen 5730 kcal
  • 5% Fehérje
  • 50% Szénhidrát
  • 8% Zsír
Összesen 284 kcal
  • 5% Fehérje
  • 50% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 37% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    25.2 g

Zsír

  • Összesen
    40.7 g
  • Telített zsírsav
    7 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    17 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    13 g
  • Koleszterin
    190 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1490.2 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    68 mg
  • Kálcium
    372 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    56 mg
  • Foszfor
    643 mg
  • Nátrium
    345 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    244.3 g
  • Cukor
    128 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

VÍZ

  • Összesen
    181 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    165 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    14 mg
  • C vitamin:
    7 mg
  • D vitamin:
    41 micro
  • K vitamin:
    5 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    73 micro
  • Kolin:
    171 mg
  • Retinol - A vitamin:
    98 micro
  • α-karotin
    13 micro
  • β-karotin
    767 micro
  • β-crypt
    77 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    333 micro
Összesen 1433 kcal
  • 5% Fehérje
  • 50% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 37% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    100.6 g

Zsír

  • Összesen
    162.6 g
  • Telített zsírsav
    30 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    70 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    53 g
  • Koleszterin
    759 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    5960.6 g
  • Cink
    9 mg
  • Szelén
    273 mg
  • Kálcium
    1486 mg
  • Vas
    13 mg
  • Magnézium
    224 mg
  • Foszfor
    2571 mg
  • Nátrium
    1380 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    4 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    977.1 g
  • Cukor
    511 mg
  • Élelmi rost
    22 mg

VÍZ

  • Összesen
    724.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    659 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    57 mg
  • C vitamin:
    29 mg
  • D vitamin:
    165 micro
  • K vitamin:
    19 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    10 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    293 micro
  • Kolin:
    685 mg
  • Retinol - A vitamin:
    391 micro
  • α-karotin
    53 micro
  • β-karotin
    3067 micro
  • β-crypt
    308 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1330 micro
Összesen 5730 kcal
  • 5% Fehérje
  • 50% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 37% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    5 g

Zsír

  • Összesen
    8 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    37 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    293.7 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    13 mg
  • Kálcium
    73 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    11 mg
  • Foszfor
    127 mg
  • Nátrium
    68 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    48.1 g
  • Cukor
    25 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    35.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    32 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    8 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    14 micro
  • Kolin:
    34 mg
  • Retinol - A vitamin:
    19 micro
  • α-karotin
    3 micro
  • β-karotin
    151 micro
  • β-crypt
    15 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    66 micro
Összesen 284 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A barackot megpucoljuk, és ahogy lehet, felszeleteljük.
  2. A többi hozzávalót egy tálba tesszük, jól kikeverjük, és sütőpapírral bélelt közepes tepsibe öntjük.
  3. A tetejét kirakjuk a felszeletelt barackkal, és tűpróbáig sütjük.
  4. Miután kihűlt, porcukorral meghintjük, és szeleteljük.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 25 perc
  • Elkészítettem: 20 alkalommal
  • Receptkönyvben: 179
  • Tegnapi nézettség: 3
  • 7 napos nézettség: 28
  • Össznézettség: 35367
  • Feltöltés dátuma: 2015. augusztus 01.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Barackos kefires süti
Salamon Csilla 1202 recept

Pillanatok alatt elkészül. Bármilyen gyümölccsel elkészíthető.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek