r
Nosalty Logó

Barackos-kakaós habrácsos süti

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Alkonyat
Barackos-kakaós habrácsos süti
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
190 °C
  • 4% Fehérje
  • 41% Szénhidrát
  • 12% Zsír

A tésztához

A töltelékhez és a tetejére

Összesen 730 kcal
  • 4% Fehérje
  • 41% Szénhidrát
  • 12% Zsír

A tésztához

A töltelékhez és a tetejére

Összesen 4377 kcal
  • 4% Fehérje
  • 41% Szénhidrát
  • 12% Zsír

A tésztához

A töltelékhez és a tetejére

Összesen 271 kcal
  • 4% Fehérje
  • 41% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 43% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    11.3 g

Zsír

  • Összesen
    32.1 g
  • Telített zsírsav
    19 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    10 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    210 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    633.9 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    27 mg
  • Kálcium
    120 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    59 mg
  • Foszfor
    273 mg
  • Nátrium
    151 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    106.5 g
  • Cukor
    73 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

VÍZ

  • Összesen
    111.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    305 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    28 micro
  • K vitamin:
    5 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    39 micro
  • Kolin:
    120 mg
  • Retinol - A vitamin:
    274 micro
  • α-karotin
    4 micro
  • β-karotin
    339 micro
  • β-crypt
    75 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    187 micro
Összesen 730 kcal
  • 4% Fehérje
  • 41% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 43% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    67.8 g

Zsír

  • Összesen
    192.7 g
  • Telített zsírsav
    113 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    58 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    11 g
  • Koleszterin
    1261 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3803.4 g
  • Cink
    8 mg
  • Szelén
    160 mg
  • Kálcium
    718 mg
  • Vas
    14 mg
  • Magnézium
    351 mg
  • Foszfor
    1640 mg
  • Nátrium
    907 mg
  • Réz
    3 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    638.9 g
  • Cukor
    436 mg
  • Élelmi rost
    30 mg

VÍZ

  • Összesen
    669.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1829 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    13 mg
  • C vitamin:
    4 mg
  • D vitamin:
    170 micro
  • K vitamin:
    28 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    7 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    236 micro
  • Kolin:
    719 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1642 micro
  • α-karotin
    23 micro
  • β-karotin
    2034 micro
  • β-crypt
    449 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1120 micro
Összesen 4377 kcal
  • 4% Fehérje
  • 41% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 43% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    4.2 g

Zsír

  • Összesen
    12 g
  • Telített zsírsav
    7 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    79 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    237.2 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    10 mg
  • Kálcium
    45 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    22 mg
  • Foszfor
    102 mg
  • Nátrium
    57 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    39.8 g
  • Cukor
    27 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    41.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    114 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    11 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    15 micro
  • Kolin:
    45 mg
  • Retinol - A vitamin:
    102 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    127 micro
  • β-crypt
    28 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    70 micro
Összesen 271 kcal

Hozzávalók

A tésztához

A töltelékhez és a tetejére

Elkészítés

A tésztához

  1. A tésztához a lisztet a sütőporral és a kakaóporral összekeverjük.
  2. A vajat megolvasztjuk és a vanília aromával, porcukorral habosra kavarjuk.
  3. Egyenként belekeverjük a 3 tojássárgáját és az egész tojást, majd kanalanként hozzáaadjuk a lisztes keveréket.
  4. Ujjnyi vastagon egy sütőpapírral bélelt tepsibe simítjuk.
  5. A barackokat vékony cikkekre vágjuk és jó szorosan a tészta tetejére sorakoztatjuk, picit belenyomkodva a vágott felükkel felfelé.
  6. 190°C-os előmelegített sütőbe 20-30 percig sütjük.
  7. Közben 10 dkg porcukrot és a tojásfehérjéket habosra verjük, majd óvatosan hozzáadjuk a maradék porcukrot is.
  8. A sült tészta tetejére egy nyomózsák segítségével rácsszerűen kinyomjuk a habot.
  9. Visszatesszük a sütőbe és addig sütjük tovább, míg a hab enyhén megbarnul.
  • Sütés hőfoka: 190 °C
  • Sütés módja: hőlégkeveréses
  • Sütés ideje: 25 perc
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 35
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 3289
  • Feltöltés dátuma: 2012. december 07.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Barackos-kakaós habrácsos süti
Alkonyat 83 recept

Sült habos, rácsos süti még nem szerepelt a repertoárban, így elővettem ezt a receptet!! :-)

Hozzávalók

A tésztához

A töltelékhez és a tetejére

Címlapról ajánljuk

További cikkek