r
Nosalty Logó

Barackos csigák

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
DrHouse
Barackos csigák
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 4% Fehérje
  • 36% Szénhidrát
  • 8% Zsír

A tésztához

A töltelékhez

Összesen 1156 Kcal
  • 4% Fehérje
  • 36% Szénhidrát
  • 8% Zsír

A tésztához

A töltelékhez

Összesen 4618 Kcal
  • 4% Fehérje
  • 36% Szénhidrát
  • 8% Zsír

A tésztához

A töltelékhez

Összesen 196 Kcal
  • 4% Fehérje
  • 36% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 52% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    21.5 g

Zsír

  • Összesen
    39.2 g
  • Telített zsírsav
    9 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    17 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    10 g
  • Koleszterin
    107 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    639.3 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    51 mg
  • Kálcium
    154 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    66 mg
  • Foszfor
    290 mg
  • Nátrium
    72 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    181.8 g
  • Cukor
    68 mg
  • Élelmi rost
    9 mg

VÍZ

  • Összesen
    263.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    409 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    6 mg
  • C vitamin:
    19 mg
  • D vitamin:
    21 micro
  • K vitamin:
    43 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    5 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    136 micro
  • Kolin:
    116 mg
  • Retinol - A vitamin:
    349 micro
  • α-karotin
    2 micro
  • β-karotin
    634 micro
  • β-crypt
    167 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    360 micro
Összesen 1156 Kcal
  • 4% Fehérje
  • 36% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 52% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    86 g

Zsír

  • Összesen
    156.7 g
  • Telített zsírsav
    37 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    67 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    42 g
  • Koleszterin
    427 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2557.2 g
  • Cink
    11 mg
  • Szelén
    202 mg
  • Kálcium
    616 mg
  • Vas
    13 mg
  • Magnézium
    264 mg
  • Foszfor
    1159 mg
  • Nátrium
    286 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    4 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    727.3 g
  • Cukor
    271 mg
  • Élelmi rost
    37 mg

VÍZ

  • Összesen
    1052.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1634 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    22 mg
  • C vitamin:
    75 mg
  • D vitamin:
    83 micro
  • K vitamin:
    171 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    20 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    543 micro
  • Kolin:
    464 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1398 micro
  • α-karotin
    8 micro
  • β-karotin
    2535 micro
  • β-crypt
    667 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1441 micro
Összesen 4618 Kcal
  • 4% Fehérje
  • 36% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 52% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    3.7 g

Zsír

  • Összesen
    6.7 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    18 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    108.5 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    9 mg
  • Kálcium
    26 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    11 mg
  • Foszfor
    49 mg
  • Nátrium
    12 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    30.9 g
  • Cukor
    11 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    44.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    69 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    4 micro
  • K vitamin:
    7 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    23 micro
  • Kolin:
    20 mg
  • Retinol - A vitamin:
    59 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    108 micro
  • β-crypt
    28 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    61 micro
Összesen 196 Kcal

Hozzávalók

A tésztához

A töltelékhez

Elkészítés

A tésztához

  1. A hozzávalókból közepesen kemény kelt tésztát dagasztunk, éslangyos helyen duplájárakelesztjük. (De az olvasztott, langyosra hűtött margarinnak csak a felét adjuk a tésztához.)
  2. A szokásos módon elkészítjük a pudingot, ízét csipet sóval erősítjük. Ha teljesen kihűlt, közékeverjük a tojássárgáját is.
  3. A barackokat megmossuk, félbevágjuk, és hagyjuk, hogy lecsepegjenek.
  4. A megkelt tésztát 35x40-es téglalappá nyújtjuk, megkenjük a maradék olvasztott margarinnal. Megszórjuk a mazsolával és föltekerjük, mint a beiglit, és 16 egyforma darabra vágjuk.
  5. A csigákat kikent tepsibe tesszük, a közepét megnyomjuk, belekanalazzuk a pudingot, és rátesszük a barackot.
  6. A sütés vége előtt megkenhetjük egy kis olvasztott vajjal, akkor fényesebbek lesznek.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 40 perc
  • Elkészítettem: 2 alkalommal
  • Receptkönyvben: 32
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 4832
  • Feltöltés dátuma: 2011. szeptember 19.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Barackos csigák
DrHouse 30 recept

Most vaníliapudinggal és őszibarackkal készült. De a sárgabarackos - csokipudingos igazán finom:)

Hozzávalók

A tésztához

A töltelékhez

Címlapról ajánljuk

Sajttól roskadó húsvéti sós sütik

Megadjuk a módját a húsvéti vendégvárásnak: sajtos sós sütiket sütünk, de nem sima pogácsát vagy sajtos rudat: stanglit dupla sajttal, csigát fokhagymásan-sajtosan, mini kiflit libazsírosan, krumplisan, és persze sajtosan.

Nosalty

További cikkek