r
Nosalty Logó

Barackmag

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
esztersilver
Barackmag
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 6% Fehérje
  • 51% Szénhidrát
  • 34% Zsír

A tésztához

A krémhez

A tálaláshoz

Összesen 1002 kcal
  • 6% Fehérje
  • 51% Szénhidrát
  • 34% Zsír

A tésztához

A krémhez

A tálaláshoz

Összesen 8006 kcal
  • 6% Fehérje
  • 51% Szénhidrát
  • 34% Zsír

A tésztához

A krémhez

A tálaláshoz

Összesen 481 kcal
  • 6% Fehérje
  • 51% Szénhidrát
  • 34% Zsír
  • 10% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    11.2 g

Zsír

  • Összesen
    66.3 g
  • Telített zsírsav
    19 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    19 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    25 g
  • Koleszterin
    76 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    386.8 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    17 mg
  • Kálcium
    69 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    76 mg
  • Foszfor
    199 mg
  • Nátrium
    20 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    97.7 g
  • Cukor
    64 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    18.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    386 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    5 micro
  • K vitamin:
    26 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    51 micro
  • Kolin:
    44 mg
  • Retinol - A vitamin:
    369 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    197 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    41 micro
Összesen 1002 kcal
  • 6% Fehérje
  • 51% Szénhidrát
  • 34% Zsír
  • 10% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    89.7 g

Zsír

  • Összesen
    530.2 g
  • Telített zsírsav
    154 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    154 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    198 g
  • Koleszterin
    610 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3094.5 g
  • Cink
    13 mg
  • Szelén
    138 mg
  • Kálcium
    552 mg
  • Vas
    15 mg
  • Magnézium
    606 mg
  • Foszfor
    1589 mg
  • Nátrium
    164 mg
  • Réz
    6 mg
  • Mangán
    13 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    781.6 g
  • Cukor
    512 mg
  • Élelmi rost
    32 mg

VÍZ

  • Összesen
    150.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    3086 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    25 mg
  • C vitamin:
    4 mg
  • D vitamin:
    40 micro
  • K vitamin:
    209 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    8 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    406 micro
  • Kolin:
    355 mg
  • Retinol - A vitamin:
    2955 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    1572 micro
  • β-crypt
    4 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    328 micro
Összesen 8006 kcal
  • 6% Fehérje
  • 51% Szénhidrát
  • 34% Zsír
  • 10% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    5.4 g

Zsír

  • Összesen
    31.8 g
  • Telített zsírsav
    9 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    9 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    12 g
  • Koleszterin
    37 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    185.9 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    8 mg
  • Kálcium
    33 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    36 mg
  • Foszfor
    95 mg
  • Nátrium
    10 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    46.9 g
  • Cukor
    31 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    185 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    2 micro
  • K vitamin:
    13 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    24 micro
  • Kolin:
    21 mg
  • Retinol - A vitamin:
    178 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    94 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    20 micro
Összesen 481 kcal

Hozzávalók

A tésztához

A krémhez

A tálaláshoz

Elkészítés

A tésztához

  1. A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, majd a barackmag formába nyomogatjuk, megsütjük.
  2. A vajat a porcukorral és tojással habosra keverjük, rummal ízesítjük.
  3. A diót a tejben megfőzzük, majd a vajas krémmel összekeverjük.
  4. A krémet a megsült formába kenjük, majd összeillesztjük, porcukorral megszórjuk.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 30 perc
  • Elkészítettem: 3 alkalommal
  • Receptkönyvben: 239
  • Tegnapi nézettség: 13
  • 7 napos nézettség: 51
  • Össznézettség: 56857
  • Feltöltés dátuma: 2012. május 19.

Receptkategóriák

Felhasználó képe
esztersilver 68 recept

Édesanyám kedvenc édessége. Nagyon időigényes elkészíteni, de megéri a fáradtságot, az elkövetkezendő egy évben biztosan nem készítek újra.

Hozzávalók

A tésztához

A krémhez

A tálaláshoz

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így gondozzuk helyesen az aloe verát

Az aloe vera egy igen sokoldalú növény, amit mind a gyógyászatban, mind a szépségápolásban már hosszú évszázadok óta használnak. De hogyan tarthatjuk életben a négy fal között, hogy mi is élvezhessük az előnyeit anélkül, hogy boltba vagy drogériába kellene rohannunk a belőle készült termékekekért?