r
Nosalty Logó

Baconös virsli sajtos spárgával

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
Hobbychef
Baconös virsli sajtos spárgával
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
190 °C
  • 6% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 11% Zsír
Összesen 1108 kcal
  • 6% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 11% Zsír
Összesen 2214 kcal
  • 6% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 11% Zsír
Összesen 131 kcal
  • 6% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 77% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    48.2 g

Zsír

  • Összesen
    81.4 g
  • Telített zsírsav
    30 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    37 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    8 g
  • Koleszterin
    203 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4341 g
  • Cink
    8 mg
  • Szelén
    81 mg
  • Kálcium
    856 mg
  • Vas
    13 mg
  • Magnézium
    126 mg
  • Foszfor
    768 mg
  • Nátrium
    2489 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    46.5 g
  • Cukor
    8 mg
  • Élelmi rost
    9 mg

VÍZ

  • Összesen
    576.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    355 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    96 mg
  • D vitamin:
    9 micro
  • K vitamin:
    93 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    12 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    105 micro
  • Kolin:
    65 mg
  • Retinol - A vitamin:
    242 micro
  • α-karotin
    196 micro
  • β-karotin
    1244 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    4631 micro
  • Lut-zea
    780 micro
Összesen 1108 kcal
  • 6% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 77% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    96.4 g

Zsír

  • Összesen
    162.9 g
  • Telített zsírsav
    60 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    74 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    17 g
  • Koleszterin
    405 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    8682 g
  • Cink
    15 mg
  • Szelén
    162 mg
  • Kálcium
    1711 mg
  • Vas
    26 mg
  • Magnézium
    252 mg
  • Foszfor
    1536 mg
  • Nátrium
    4978 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    93 g
  • Cukor
    16 mg
  • Élelmi rost
    17 mg

VÍZ

  • Összesen
    1153.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    710 micro
  • B6 vitamin:
    4 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    193 mg
  • D vitamin:
    18 micro
  • K vitamin:
    186 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    4 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    25 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    209 micro
  • Kolin:
    131 mg
  • Retinol - A vitamin:
    485 micro
  • α-karotin
    392 micro
  • β-karotin
    2487 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    9263 micro
  • Lut-zea
    1559 micro
Összesen 2214 kcal
  • 6% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 77% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    5.7 g

Zsír

  • Összesen
    9.7 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    24 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    515.3 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    10 mg
  • Kálcium
    102 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    15 mg
  • Foszfor
    91 mg
  • Nátrium
    295 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    5.5 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    68.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    42 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    11 mg
  • D vitamin:
    1 micro
  • K vitamin:
    11 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    12 micro
  • Kolin:
    8 mg
  • Retinol - A vitamin:
    29 micro
  • α-karotin
    23 micro
  • β-karotin
    148 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    550 micro
  • Lut-zea
    93 micro
Összesen 131 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A krumplit megsikáljuk, a spárgát meghámozzuk, a végét levágjuk. A paprikát hosszában félbevágjuk. A virslit bevagdossuk, a végét betekerjük a bacon szalonnába. Egy edénybe beletesszük a spárgákat és a krumplit, félig megfőzzük.
  2. Egy serpenyőbe teszünk kevés olívaolajat és vajat, ráhelyezzük a virsliket, a spárgát, valamint a krumplit, a paradicsomot és paprikát. Fűszerezzük, majd 180 C fokon, hőlégkeverésen megsütjük, félidőben megforgatjuk.
  3. Majd a spárgákra tekerjük a lapkasajtot, és grillfokozaton 200 C fokon készre sütjük.
  4. Tálalunk. A tányérra helyezünk egy adagot, és petrezselyemmel díszítjük, illetve vágunk a krumplira, és a tányérra is petrezselymet díszítésnek.
  5. A virslire pedig locsolunk chilliszószt.
  • Sütés hőfoka: 190 °C
  • Sütés ideje: 20 perc
  • Receptkönyvben: 22
  • Tegnapi nézettség: 2
  • 7 napos nézettség: 4
  • Össznézettség: 2101
  • Feltöltés dátuma: 2013. augusztus 18.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
Hobbychef 738 recept

A virsli és a spárga csodás együttes, a chili pedig megkoronázza ezt az ízharmóniát. A feltöltött fotón a chili még nem látható, a chilis kép túl közeli, és a program csak egy fotót engedélyez.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így lesz olyan finom a francia hagymaleves, mint az étteremben

A legtöbben azért szeretnek étterembe járni, mert valljuk be, akadnak olyan klasszikus ételek, amelyek egyszerűen finomabbak, ha egy vendéglátóhely konyháján készítik el őket. Ha valaha is ettél már hagyományos francia hagymalevest étteremben, akkor biztosan téged is megbabonázott a forró, karamellizált hagymákkal teli és olvasztott sajttal csábító leves. Szerencsére otthon is elkészítheted ezt a fantasztikus fogást. Mai Napi Tippünkből kiderül, miként!