r
Nosalty Logó

Baconnel-sajttal töltött karaj rántva

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Edit
Baconnel-sajttal töltött karaj rántva
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
rántott ételek
  • 14% Fehérje
  • 16% Szénhidrát
  • 30% Zsír
Összesen 2049 kcal
  • 14% Fehérje
  • 16% Szénhidrát
  • 30% Zsír
Összesen 8194 kcal
  • 14% Fehérje
  • 16% Szénhidrát
  • 30% Zsír
Összesen 346 kcal
  • 14% Fehérje
  • 16% Szénhidrát
  • 30% Zsír
  • 40% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    73.4 g

Zsír

  • Összesen
    157.2 g
  • Telített zsírsav
    34 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    68 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    45 g
  • Koleszterin
    348 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2738.4 g
  • Cink
    7 mg
  • Szelén
    121 mg
  • Kálcium
    505 mg
  • Vas
    6 mg
  • Magnézium
    106 mg
  • Foszfor
    857 mg
  • Nátrium
    1136 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    83.7 g
  • Cukor
    5 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    207 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    223 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    45 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    85 micro
  • K vitamin:
    11 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    19 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    106 micro
  • Kolin:
    250 mg
  • Retinol - A vitamin:
    222 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    15 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    192 micro
Összesen 2049 kcal
  • 14% Fehérje
  • 16% Szénhidrát
  • 30% Zsír
  • 40% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    293.7 g

Zsír

  • Összesen
    628.6 g
  • Telített zsírsav
    136 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    271 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    182 g
  • Koleszterin
    1393 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    10953.5 g
  • Cink
    27 mg
  • Szelén
    485 mg
  • Kálcium
    2019 mg
  • Vas
    23 mg
  • Magnézium
    422 mg
  • Foszfor
    3429 mg
  • Nátrium
    4542 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    4 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    334.8 g
  • Cukor
    18 mg
  • Élelmi rost
    17 mg

VÍZ

  • Összesen
    827.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    892 micro
  • B6 vitamin:
    6 mg
  • B12 Vitamin:
    10 micro
  • E vitamin:
    178 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    340 micro
  • K vitamin:
    45 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    7 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    4 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    74 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    424 micro
  • Kolin:
    998 mg
  • Retinol - A vitamin:
    888 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    58 micro
  • β-crypt
    13 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    766 micro
Összesen 8194 kcal
  • 14% Fehérje
  • 16% Szénhidrát
  • 30% Zsír
  • 40% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    12.4 g

Zsír

  • Összesen
    26.5 g
  • Telített zsírsav
    6 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    11 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    8 g
  • Koleszterin
    59 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    461 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    20 mg
  • Kálcium
    85 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    18 mg
  • Foszfor
    144 mg
  • Nátrium
    191 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    14.1 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    34.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    38 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    8 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    14 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    18 micro
  • Kolin:
    42 mg
  • Retinol - A vitamin:
    37 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    2 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    32 micro
Összesen 346 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A karajszeleteket picit sózzuk és zsebeket vágunk késsel, mindha két szeletet szeretnénk vágni belőle, de csak kis rést csinálunk a szélén és belül tágítjuk ki egy kicsit a húst, hogy majd beleférjen a sajt és a bacon. Vigyázzunk, hogy ne szúrjuk át a hús oldalát!
  2. A baconbe tekerjünk egy darabka sajtot és dugjuk be a nyíláson. Egy fokpiszkálóval zárjuk le a szélét és a szokásos modón panírozzuk be (liszt, tojás, zsemlemorzsa).
  3. Forró olajban lassú tűzön süssük szép pirosra.
  • Sütés ideje: 20 perc
  • Elkészítettem: 100 alkalommal
  • Receptkönyvben: 233
  • Tegnapi nézettség: 1
  • 7 napos nézettség: 8
  • Össznézettség: 42923
  • Feltöltés dátuma: 2010. augusztus 31.

Ajánló

Aki szereti a gombát, azt is tehet bele. Nem kell nagyon sózni a húst, mert a bacon elég sós. Én a tojásba is csak egy pici ételízesítőt tettem. Meg lehet bolondítani egy kis szezámmaggal a zsemlemorzsába keverve. Fontos, hogy lassú tűzön süssük, hogy jól átsüljön, hiszen ez kicsit vastag hús így töltve.  Tetszés szerinti körettel kínáljuk. Jó étvágyat hozzá !

Receptkategóriák

Receptjellemzők

A cordon-bleu ihlette ezt a receptet!

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így lesz olyan finom a francia hagymaleves, mint az étteremben

A legtöbben azért szeretnek étterembe járni, mert valljuk be, akadnak olyan klasszikus ételek, amelyek egyszerűen finomabbak, ha egy vendéglátóhely konyháján készítik el őket. Ha valaha is ettél már hagyományos francia hagymalevest étteremben, akkor biztosan téged is megbabonázott a forró, karamellizált hagymákkal teli és olvasztott sajttal csábító leves. Szerencsére otthon is elkészítheted ezt a fantasztikus fogást. Mai Napi Tippünkből kiderül, miként!