r
Nosalty Logó

Baconbe tekert csirkemáj 3.

cukormentes laktózmentes gluténmentes tejmentes tojásmentes
bokine
Baconbe tekert csirkemáj 3.
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 16% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 14% Zsír
Összesen 314 Kcal
  • 16% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 14% Zsír
Összesen 1256 Kcal
  • 16% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 14% Zsír
Összesen 191 Kcal
  • 16% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 14% Zsír
  • 70% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Szelén
  • Magnézium
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    26.3 g

Zsír

  • Összesen
    22 g
  • Telített zsírsav
    7 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    9 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    456 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    936.7 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    76 mg
  • Kálcium
    12 mg
  • Vas
    11 mg
  • Magnézium
    29 mg
  • Foszfor
    434 mg
  • Nátrium
    370 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    0.9 g
  • Cukor
    0 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    113.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    4124 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    21 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    22 mg
  • D vitamin:
    6 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    14 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    735 micro
  • Kolin:
    261 mg
  • Retinol - A vitamin:
    4117 micro
  • α-karotin
    14 micro
  • β-karotin
    70 micro
  • β-crypt
    14 micro
  • Likopin
    50 micro
  • Lut-zea
    0 micro
Összesen 314 Kcal
  • 16% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 14% Zsír
  • 70% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Szelén
  • Magnézium
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    105.1 g

Zsír

  • Összesen
    87.8 g
  • Telített zsírsav
    28 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    36 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    16 g
  • Koleszterin
    1824 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3746.8 g
  • Cink
    15 mg
  • Szelén
    303 mg
  • Kálcium
    49 mg
  • Vas
    46 mg
  • Magnézium
    115 mg
  • Foszfor
    1734 mg
  • Nátrium
    1482 mg
  • Réz
    3 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    3.7 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    452.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    16497 micro
  • B6 vitamin:
    5 mg
  • B12 Vitamin:
    84 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    90 mg
  • D vitamin:
    24 micro
  • K vitamin:
    5 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    9 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    55 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    2940 micro
  • Kolin:
    1044 mg
  • Retinol - A vitamin:
    16467 micro
  • α-karotin
    55 micro
  • β-karotin
    280 micro
  • β-crypt
    55 micro
  • Likopin
    200 micro
  • Lut-zea
    0 micro
Összesen 1256 Kcal
  • 16% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 14% Zsír
  • 70% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Szelén
  • Magnézium
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    16 g

Zsír

  • Összesen
    13.4 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    277 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    569.4 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    46 mg
  • Kálcium
    7 mg
  • Vas
    7 mg
  • Magnézium
    17 mg
  • Foszfor
    264 mg
  • Nátrium
    225 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    0.6 g
  • Cukor
    0 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    68.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    2507 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    13 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    14 mg
  • D vitamin:
    4 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    8 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    447 micro
  • Kolin:
    159 mg
  • Retinol - A vitamin:
    2503 micro
  • α-karotin
    8 micro
  • β-karotin
    43 micro
  • β-crypt
    8 micro
  • Likopin
    30 micro
  • Lut-zea
    0 micro
Összesen 191 Kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A csirkemájat megmossuk, lehártyázzuk, kettévágjuk és konyhai törlőpapírral leitatjuk a vizet róla.
  2. Betekerjük a baconbe, tepsibe helyezzük.
  3. Megszórjuk pici sóval (vigyázzunk, mert a bacon már magában elég sós!), borssal, cayenne borssal, meglocsoljuk kevés olívaolajjal.
  4. Előmelegített sütőben tűpróbáig sütjük.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Tepsi mérete: 30X25
  • Sütés ideje: 30 perc
  • Receptkönyvben: 229
  • Tegnapi nézettség: 1
  • 7 napos nézettség: 8
  • Össznézettség: 63075
  • Feltöltés dátuma: 2010. október 01.

Ajánló

Ha salátához készítjük, szerintem száraz rozé bor illik hozzá.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Gyors vacsorához, salátákhoz szoktam készíteni. Van másik verziója is, ahol a virsli az áldozat. Nem szabad lefedni vagy fóliázni, így is nagyon hamar megsül.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

Sajttól roskadó húsvéti sós sütik

Megadjuk a módját a húsvéti vendégvárásnak: sajtos sós sütiket sütünk, de nem sima pogácsát vagy sajtos rudat: stanglit dupla sajttal, csigát fokhagymásan-sajtosan, mini kiflit libazsírosan, krumplisan, és persze sajtosan.

Nosalty

További cikkek