Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Baconbe göngyölt sajtos-spenótos csirkemell

Baconbe göngyölt sajtos-spenótos csirkemell
Baconbe göngyölt sajtos-spenótos csirkemell
45 perc / előkészület: 15 perc sütés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások (4)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Igazi nyári fogás ez az omlós csirkemell, akár körettel, akár önmagában fogyasztjuk.

hozzávalók / 4 adag

receptjellemzők

fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
kategória: húsételek
alkalom: karácsonyi receptek, vasárnapi ebéd
nehézség: könnyű
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
költség egy főre: nem olcsó receptek
konyha: olasz
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: főétel

receptkategóriák

egyéb elnevezések

baconös csirke, spenótos hús
Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A csirkemellet kiklopfoljuk, majd sózzuk-borsozzuk ízlés szerint.
  2. Vízszintes felületre, szorosan egymás mellé fektetjük a baconszeleteket, 4-4 szelettel számolva adagonként.
  3. A baconágyra helyezzük a csirkemelleket, és rápakoljuk a bébispenótot, a csíkokra vágott aszalt paradicsomot, valamint a sajtot. Ügyesen feltekerjük, próbáljuk minél szorosabbra.
  4. Egy kisebb hőálló tál aljára öntünk egy evőkanál olajat, és ráhelyezzük a felgöngyölt csirkemelleket. A tetejét meglocsoljuk a maradék olívaolajjal.
  5. 180°C-ra előmelegített sütőben, kb. 30 perc alatt készre sütjük.
  • sütési hőfok: 180°C
  • költség: 2200 Ft
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 25
össznézettség: 8 519
elküldve: 4
receptkönyvben: 117
elkészítve: 3/3
Facebookon megjelent: 1

szakács

Nosalty

Mióta szakács: 2010.11.23.
685 recept

Hozzászólások (4)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

emitke
emitke Thu, 2018-02-22 09:39

Szia! Nagyon tetszik a recept. A köret is nagyon jól néz ki! Azt hogyan készíted?

354
csirkemell filé 1 db
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
bacon 8 szelet
spenót 40 g
szárított paradicsom 4 db
sajt 80 g
olívaolaj 3 ek