Babos-vörösboros pörkölt spenóttal recept

Babos-vörösboros pörkölt spenóttal
Babos-vörösboros pörkölt spenóttal
45 perc / előkészület: 5 perc főzés: 40 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egy rendhagyó pörkölt.

hozzávalók / 2 adag

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
nehézség: könnyű
szezon: nyár
kategória: pörkölt
adag: 2 főre
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

pörkölt paradicsomos babbal, spenótos disznópörkölt
Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A hagymákat aprítjuk, a húst felkockázzuk, a paprikát és a paradicsomot daraboljuk.
  2. Egy serpenyőben a zsíron megdinszteljük a hagymákat, hozzáadjuk a húst, majd fehéredés után mehet bele a paprika és a paradicsom. Kis idő után ráöntjük a babot és a bort.
  3. Amikor a hús már megpuhult, rászórjuk a spenótleveleket.
  4. Forrón tálaljuk. Kenyérrel, vörösborral fogyasztjuk.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 260
elküldve: 0
receptkönyvben: 5
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Hobbychef

Mióta szakács: 2013.06.27.
738 recept

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

422