r
Nosalty Logó

Babos csirke Málna0502 konyhájából

cukormentes laktózmentes gluténmentes tejmentes tojásmentes
NS
Babos csirke Málna0502 konyhájából
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 14% Fehérje
  • 30% Szénhidrát
  • 4% Zsír
Összesen 1347 Kcal
  • 14% Fehérje
  • 30% Szénhidrát
  • 4% Zsír
Összesen 5388 Kcal
  • 14% Fehérje
  • 30% Szénhidrát
  • 4% Zsír
Összesen 155 Kcal
  • 14% Fehérje
  • 30% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 53% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Nátrium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    92.9 g

Zsír

  • Összesen
    24.1 g
  • Telített zsírsav
    6 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    9 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    6 g
  • Koleszterin
    121 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2901.9 g
  • Cink
    13 mg
  • Szelén
    54 mg
  • Kálcium
    630 mg
  • Vas
    30 mg
  • Magnézium
    570 mg
  • Foszfor
    1269 mg
  • Nátrium
    330 mg
  • Réz
    3 mg
  • Mangán
    5 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    196.2 g
  • Cukor
    15 mg
  • Élelmi rost
    50 mg

VÍZ

  • Összesen
    346.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    218 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    147 mg
  • D vitamin:
    3 micro
  • K vitamin:
    32 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    11 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    1237 micro
  • Kolin:
    268 mg
  • Retinol - A vitamin:
    36 micro
  • α-karotin
    20 micro
  • β-karotin
    1923 micro
  • β-crypt
    485 micro
  • Likopin
    2745 micro
  • Lut-zea
    269 micro
Összesen 1347 Kcal
  • 14% Fehérje
  • 30% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 53% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Nátrium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    371.8 g

Zsír

  • Összesen
    96.4 g
  • Telített zsírsav
    26 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    36 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    24 g
  • Koleszterin
    484 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    11607.5 g
  • Cink
    50 mg
  • Szelén
    214 mg
  • Kálcium
    2520 mg
  • Vas
    118 mg
  • Magnézium
    2279 mg
  • Foszfor
    5075 mg
  • Nátrium
    1320 mg
  • Réz
    11 mg
  • Mangán
    20 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    784.9 g
  • Cukor
    59 mg
  • Élelmi rost
    201 mg

VÍZ

  • Összesen
    1387.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    872 micro
  • B6 vitamin:
    8 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    12 mg
  • C vitamin:
    589 mg
  • D vitamin:
    10 micro
  • K vitamin:
    129 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    9 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    44 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    4949 micro
  • Kolin:
    1073 mg
  • Retinol - A vitamin:
    146 micro
  • α-karotin
    81 micro
  • β-karotin
    7690 micro
  • β-crypt
    1941 micro
  • Likopin
    10980 micro
  • Lut-zea
    1074 micro
Összesen 5388 Kcal
  • 14% Fehérje
  • 30% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 53% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Nátrium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    10.7 g

Zsír

  • Összesen
    2.8 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    14 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    333.7 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    6 mg
  • Kálcium
    72 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    66 mg
  • Foszfor
    146 mg
  • Nátrium
    38 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    22.6 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    6 mg

VÍZ

  • Összesen
    39.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    25 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    17 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    4 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    142 micro
  • Kolin:
    31 mg
  • Retinol - A vitamin:
    4 micro
  • α-karotin
    2 micro
  • β-karotin
    221 micro
  • β-crypt
    56 micro
  • Likopin
    316 micro
  • Lut-zea
    31 micro
Összesen 155 Kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A csirke alsó- és felsőcombokról leszedjük a bőrt, sózzuk, borsozzuk, és kevés olajon elősütjük. Ha kész, kiszedjük őket egy tányérra, a visszamaradt zsiradékon kb. 10 percig megfuttatjuk a hagymát, fokhagymát, paprikát, megszórjuk korianderrel.
  2. Ráöntjük a kétféle babot és az aprított paradicsomot, felöntjük a levessel, és visszahelyezzük a combokat. Lefedjük, és előmelegített sütőben kb. 1 óra alatt puhára sütjük/pároljuk. Ha megpuhult a hús, vegyük le a fóliát, és még süssük kb. 15 percig.
  3. Tejföllel és friss, ropogós kenyérrel tálaljuk.:)
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 60 perc
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 35
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 2884
  • Feltöltés dátuma: 2015. február 17.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Ezt receptet a Goodfood-ban találtam, egy jó változat a csirke felhasználásra. Nagyon finom és nagyon kiadós. :)

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek