Bableves Salamon Csillától recept

Bableves Salamon Csillától
Bableves Salamon Csillától
100 perc / előkészület: 30 perc főzés: 70 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Nagyon finom, tartalmas leves. Puha babbal is el lehet készíteni, csak akkor nem kell előző este beáztatni.

hozzávalók / 4 adag

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
költség egy főre: olcsó receptek
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes
nehézség: könnyű
mikor: ebéd, vacsora
kalória: magas
adag: 4 főre
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

finom bableves, tejfölös bableves, bableves tejföllel, tárkonyos bableves
Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Előző este beáztatjuk a babot.
  2. Másnap leszűrjük, és feltesszük főzni. Felengedjük vízzel, sózzuk-borsozzuk, beletesszük a fokhagymát, babérlevelet, és ízlés szerint fűszerezzük.
  3. Hozzáadjuk a felkarikázott kolbászt, felkockázott vöröshagymát és a feldarabolt burgonyát.
  4. Amikor félig megfőtt a bab és a burgonya, hozzáadjuk a felkarikázott sárga és fehérrépát és a feldarabolt zellergumót.
  5. És mikor minden megpuhult, belekeverjük a liszttel elkevert tejfölt.
  • költség: 800 Ft
  • elkészítettem: 5 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 799
elküldve: 0
receptkönyvben: 15
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Salamon Csilla

Mióta szakács: 2011.06.01.
1000 recept
hirdetés

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

652