r
Nosalty Logó

Ananászos-újhagymás rudas fasírt

cukormentes laktózmentes glutént tartalmaz tejmentes tojást tartalmaz
Angie-30
Ananászos-újhagymás rudas fasírt
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
  • 14% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 8% Zsír

A fasírthoz

A tepsi kikenéséhez

Összesen 545 Kcal
  • 14% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 8% Zsír

A fasírthoz

A tepsi kikenéséhez

Összesen 2720 Kcal
  • 14% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 8% Zsír

A fasírthoz

A tepsi kikenéséhez

Összesen 151 Kcal
  • 14% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 70% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    47.1 g

Zsír

  • Összesen
    27.8 g
  • Telített zsírsav
    8 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    11 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    6 g
  • Koleszterin
    198 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1089.2 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    54 mg
  • Kálcium
    109 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    70 mg
  • Foszfor
    526 mg
  • Nátrium
    321 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    24.9 g
  • Cukor
    10 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    234.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    60 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    11 mg
  • D vitamin:
    52 micro
  • K vitamin:
    72 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    13 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    59 micro
  • Kolin:
    207 mg
  • Retinol - A vitamin:
    41 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    223 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    491 micro
Összesen 545 Kcal
  • 14% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 70% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    235.5 g

Zsír

  • Összesen
    139 g
  • Telített zsírsav
    41 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    56 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    32 g
  • Koleszterin
    990 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    5445.9 g
  • Cink
    21 mg
  • Szelén
    272 mg
  • Kálcium
    546 mg
  • Vas
    17 mg
  • Magnézium
    348 mg
  • Foszfor
    2631 mg
  • Nátrium
    1607 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    124.6 g
  • Cukor
    49 mg
  • Élelmi rost
    14 mg

VÍZ

  • Összesen
    1172.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    299 micro
  • B6 vitamin:
    6 mg
  • B12 Vitamin:
    5 micro
  • E vitamin:
    11 mg
  • C vitamin:
    56 mg
  • D vitamin:
    259 micro
  • K vitamin:
    359 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    6 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    4 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    66 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    294 micro
  • Kolin:
    1033 mg
  • Retinol - A vitamin:
    205 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    1115 micro
  • β-crypt
    9 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    2455 micro
Összesen 2720 Kcal
  • 14% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 70% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    13 g

Zsír

  • Összesen
    7.7 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    55 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    301.5 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    15 mg
  • Kálcium
    30 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    19 mg
  • Foszfor
    146 mg
  • Nátrium
    89 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    6.9 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    64.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    17 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    14 micro
  • K vitamin:
    20 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    16 micro
  • Kolin:
    57 mg
  • Retinol - A vitamin:
    11 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    62 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    136 micro
Összesen 151 Kcal

Hozzávalók

A fasírthoz

A tepsi kikenéséhez

Elkészítés

A fasírthoz

  1. Egy tálba beletesszük a húst, hozzárakjuk a karikára vágott újhagymát, a zúzott fokhagymát, belemorzsáljuk a kenyér belsejét, a tojásokat, a sót, borsot, majorannát, chilit, jól eldolgozzuk.
  2. Alufóliát megolajozzuk, eligazítjuk rajta húst laposra, szétrakjuk az ananász kockákat, majd fölcsavarjuk roládnak, alufóliába becsomagoljuk, olajjal kikent tepsibe rakjuk, 1 órát sütjük, majd kicsomagoljuk a fóliából, és még 10-15 percet sütjük.
  • Sütés hőfoka: 200 °C
  • Sütés ideje: 70 perc
  • Receptkönyvben: 13
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 1043
  • Feltöltés dátuma: 2012. május 19.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
Angie-30 355 recept

Ananászos húst akartam készíteni, mivel nem volt olyan hús a boltba, amilyet akartam, így anyukám azt mondta, legyen fasírt ananásszal, mért is ne, gondoltam, újhagyma van a kertben, így ez lett belőle.

Hozzávalók

A fasírthoz

A tepsi kikenéséhez

Címlapról ajánljuk

További cikkek