Ananászos-túrós koszorú recept

Ananászos-túrós koszorú
Ananászos-túrós koszorú
20 perc / előkészület: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Pillanatok alatt elkészülő finomság:)

hozzávalók / 4 adag

receptjellemzők

konyha: magyar
alkalom: születésnap, húsvét, buli receptek, karácsonyi édességek, vasárnapi ebéd
mikor: mindig, ebéd, uzsonna
szakács elkészítette: párszor készített receptek
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
konyhatechnológia: süti sütés nélkül
kategória: torta
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
diéta: gluténmentes
adag: 4 főre
fogás: desszert

egyéb elnevezések

ananászos túrótorta
Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Zselatint az ananászlében addig melegítjük, amíg a zselatin felolvad.
  2. Túrót, vaníliás cukrot, sűrített tejet és a tejfölt kikeverjük, majd hozzáadjuk a zselatinos ananászlevet.
  3. Tortaformaalját kirakjuk ananászkarikákkal, és ráöntjük a krémet.
  4. Pár órára a hűtőbe tesszük, majd tálcára borítjuk úgy, hogy az ananászkarikák legyenek felül.
  • elkészítettem: 2 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 396
elküldve: 0
receptkönyvben: 7
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Salamon Csilla

Mióta szakács: 2011.06.01.
1000 recept
hirdetés

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

446