r
Nosalty Logó

Almával sült kacsacomb (Sült kacsacomb 5.)

cukormentes laktózmentes gluténmentes tejmentes tojásmentes
NS
Almával sült kacsacomb (Sült kacsacomb 5.)
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
  • 6% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 21% Zsír
Összesen 2120 Kcal
  • 6% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 21% Zsír
Összesen 4242 Kcal
  • 6% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 21% Zsír
Összesen 190 Kcal
  • 6% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 21% Zsír
  • 66% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    50.8 g

Zsír

  • Összesen
    186.7 g
  • Telített zsírsav
    59 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    88 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    28 g
  • Koleszterin
    328 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1160.4 g
  • Cink
    6 mg
  • Szelén
    54 mg
  • Kálcium
    75 mg
  • Vas
    11 mg
  • Magnézium
    87 mg
  • Foszfor
    650 mg
  • Nátrium
    277 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    62.1 g
  • Cukor
    47 mg
  • Élelmi rost
    11 mg

VÍZ

  • Összesen
    594.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    230 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    10 mg
  • C vitamin:
    33 mg
  • D vitamin:
    112 micro
  • K vitamin:
    35 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    17 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    70 micro
  • Kolin:
    149 mg
  • Retinol - A vitamin:
    216 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    122 micro
  • β-crypt
    50 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    131 micro
Összesen 2120 Kcal
  • 6% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 21% Zsír
  • 66% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    101.6 g

Zsír

  • Összesen
    373.4 g
  • Telített zsírsav
    119 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    176 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    56 g
  • Koleszterin
    657 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2320.7 g
  • Cink
    12 mg
  • Szelén
    107 mg
  • Kálcium
    149 mg
  • Vas
    22 mg
  • Magnézium
    175 mg
  • Foszfor
    1300 mg
  • Nátrium
    553 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    124.3 g
  • Cukor
    94 mg
  • Élelmi rost
    22 mg

VÍZ

  • Összesen
    1189.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    459 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    21 mg
  • C vitamin:
    66 mg
  • D vitamin:
    225 micro
  • K vitamin:
    69 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    35 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    139 micro
  • Kolin:
    298 mg
  • Retinol - A vitamin:
    432 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    243 micro
  • β-crypt
    99 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    261 micro
Összesen 4242 Kcal
  • 6% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 21% Zsír
  • 66% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    4.6 g

Zsír

  • Összesen
    16.7 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    8 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    29 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    104 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    5 mg
  • Kálcium
    7 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    8 mg
  • Foszfor
    58 mg
  • Nátrium
    25 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    5.6 g
  • Cukor
    4 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    53.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    21 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    10 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    6 micro
  • Kolin:
    13 mg
  • Retinol - A vitamin:
    19 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    11 micro
  • β-crypt
    4 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    12 micro
Összesen 190 Kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Ha szükséges, tokozzuk ki a kacsacombokat.
  2. Az olajat felforrósítjuk egy serpenyőben és a kacsacombokat átsütjük benne (oldalanként 3-4 perc alatt).
  3. Megsózzuk, megborsozzuk. Majd egy hőálló tálba rakjuk (Pataky tál a legjobb- szerintem) egymásra rétegezve a húst az almával. Rakunk bele pár szem borókabogyót, és kakukkfűlevélkékkel szórjuk.
  4. Valamennyi olajat és minimális vizet (ezt helyettesithetjuk almalével) öntünk a tálba, abból amiben sütöttük.
  5. Lassú tűzön (120-140 fokon) 2-2,5 óra alatt megsütjük.
  6. Mikor megpuhult a hús, levesszük a tál fedelét és megpirítjuk a tetejét.
  7. Kivesszük a húst és a benne levő almát péppé turmixszoljuk és szószként tálaljuk a kacsacomb mellé.
  • Sütés ideje: 150 perc
  • Receptkönyvben: 62
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 35447
  • Feltöltés dátuma: 2009. augusztus 05.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Nagyon finom, tökéletes fogás egy zsúfolt napon. Gyors előkészíteni.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

14 foszlós-omlós leveles tésztás apróság a kedves vendégeknek

A leveles tészta nagy könnyebbséget tud jelenteni az általában káoszos konyhai sürgés-forgásban: nagyon gyors, a bolti változat sem ciki, finom, és sós meg édes formában is felhasználható. Sőt, még húsokat is bugyolálhatunk bele! Lássuk ezúttal, hogy milyen sajtos-sós apróságok készülhetnek belőle vendégváró gyanánt.

Nosalty

További cikkek

Fasírtreceptek húsvétra

Kezdő szakácsok, gyakorlott háziasszonyok, az alábbi húsvéti fasírtreceptekből bárki megtalálja azt a rudat vagy golyót, amit az ünnepi asztalra varázsolhat.