r
Nosalty Logó

Almás rántott kacsamáj

cukormentes laktózmentes glutént tartalmaz tejmentes tojást tartalmaz
Évi néni
Almás rántott kacsamáj
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
170 °C
rántott ételek
  • 13% Fehérje
  • 20% Szénhidrát
  • 4% Zsír

Az almás kacsamájhoz

A bundázáshoz

Összesen 557 Kcal
  • 13% Fehérje
  • 20% Szénhidrát
  • 4% Zsír

Az almás kacsamájhoz

A bundázáshoz

Összesen 1671 Kcal
  • 13% Fehérje
  • 20% Szénhidrát
  • 4% Zsír

Az almás kacsamájhoz

A bundázáshoz

Összesen 165 Kcal
  • 13% Fehérje
  • 20% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 63% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Szelén
  • Kálcium
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    43.3 g

Zsír

  • Összesen
    13 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    978 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1521 g
  • Cink
    6 mg
  • Szelén
    141 mg
  • Kálcium
    106 mg
  • Vas
    54 mg
  • Magnézium
    69 mg
  • Foszfor
    610 mg
  • Nátrium
    524 mg
  • Réz
    10 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    63.8 g
  • Cukor
    9 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    201.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    20027 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    90 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    10 mg
  • D vitamin:
    26 micro
  • K vitamin:
    4 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    14 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    1291 micro
  • Kolin:
    105 mg
  • Retinol - A vitamin:
    20025 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    16 micro
  • β-crypt
    10 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    186 micro
Összesen 557 Kcal
  • 13% Fehérje
  • 20% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 63% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Szelén
  • Kálcium
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    130 g

Zsír

  • Összesen
    39 g
  • Telített zsírsav
    12 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    8 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    8 g
  • Koleszterin
    2935 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4562.9 g
  • Cink
    19 mg
  • Szelén
    424 mg
  • Kálcium
    318 mg
  • Vas
    161 mg
  • Magnézium
    206 mg
  • Foszfor
    1829 mg
  • Nátrium
    1573 mg
  • Réz
    30 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    191.5 g
  • Cukor
    26 mg
  • Élelmi rost
    12 mg

VÍZ

  • Összesen
    605.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    60080 micro
  • B6 vitamin:
    4 mg
  • B12 Vitamin:
    271 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    31 mg
  • D vitamin:
    79 micro
  • K vitamin:
    11 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    4 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    5 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    41 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    3874 micro
  • Kolin:
    316 mg
  • Retinol - A vitamin:
    60075 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    49 micro
  • β-crypt
    29 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    557 micro
Összesen 1671 Kcal
  • 13% Fehérje
  • 20% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 63% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Szelén
  • Kálcium
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    12.9 g

Zsír

  • Összesen
    3.9 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    291 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    451.8 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    42 mg
  • Kálcium
    31 mg
  • Vas
    16 mg
  • Magnézium
    20 mg
  • Foszfor
    181 mg
  • Nátrium
    156 mg
  • Réz
    3 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    19 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    59.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    5949 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    27 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    8 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    384 micro
  • Kolin:
    31 mg
  • Retinol - A vitamin:
    5948 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    5 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    55 micro
Összesen 165 Kcal

Hozzávalók

Az almás kacsamájhoz

A bundázáshoz

Elkészítés

Az almás kacsamájhoz

  1. A kacsamájat középen -ahol vastagabb- bemetsszük, megszórjuk majorannával, beletöltünk egy megtisztított almaszeletet, összetűzzük fogvájóval.
  2. Kívülről enyhén sózzuk, frissen őrölt borssal szórjuk meg, bepanírozzuk.
  3. 170 C-os olajban szép pirosra sütjük mindkét oldalát. Konyhai törlőre szedjük leitatni.
  4. Köretnek rozmaringos krumplipürét tálaltam, és hozzá szilva chutneyt.
  • Sütés hőfoka: 170 °C
  • Sütés ideje: 5 perc
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 28
  • Tegnapi nézettség: 2
  • 7 napos nézettség: 14
  • Össznézettség: 9016
  • Feltöltés dátuma: 2012. október 20.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Almás rántott kacsamáj
Évi néni 1830 recept

Ízkavalkád volt ez az ebéd. Nagyon szerettük.

Hozzávalók

Az almás kacsamájhoz

A bundázáshoz

Címlapról ajánljuk

További cikkek