Almás céklasaláta recept

Almás céklasaláta
Almás céklasaláta
receptkönyvben hozzászólások (3)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egyik barátunknál ettem ezt a finom salátát grillezett hús mellé. Teli találat volt!

hozzávalók / 4 adag

ajánlat

Grillezett, sült vagy rántott húsok mellé ajánlom.

receptjellemzők

konyha: magyar
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
vegetáriánus: lakto vegetáriánus
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
adag: 4 főre
fogás: köret

egyéb elnevezések

majonézes-tejfölös céklasaláta almával, almás-céklás saláta majonézzel
Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Az almát és a céklát meghámozzuk, lereszeljük.
  2. A citrom levét hozzáfacsarjuk.
  3. Hozzáadjuk a mustárt, a majonézt, a tejfölt, sót, borsot, porcukrot.
  4. Alaposan összekeverjük. Fél napot állni hagyjuk a hűtőben.

statisztika

beküldve:
nézettség: 47 920
elküldve: 16
receptkönyben: 462
elkészítve: 22/27
Facebookon megjelent: -

szakács

Elekné Nagy Éva

Mióta szakács: 2011.01.12.
4 recept

Hozzászólások (3)

Mutszi
Mutsziszo, 2011-11-05 17:00

Szia! Savanykásabb almával jó készíteni...egy másik recept alapján....ott ezt írták :)

Legfrissebb cikkek

Köles - gluténmentes és finom!
Köles - gluténmentes és finom!
Végre egy tisztességes menza a városban, és az már csak bónusz, hogy minden egyes ételük 100%-ig gluténmentes!
A hét szakácsa: Azila
A hét szakácsa: Azila
Eheti kiemelt szakácsunk Aliz, aki gyermekkorában nagymamájától leshette el a sütés-főzés fortélyait. Sokáig élt külföldön, így más nemzetek étkeivel is megismerkedett.
Gyerekekkel Portugáliában
Gyerekekkel Portugáliában
A portugálok napi ötször étkeznek, sőt, vidéken van még egy úgynevezett ceia, vagyis éjféli vacsora is. Ezt az életérzést próbáltuk meg magunkévá tenni idei nyaralásunk alatt.
432