Almás céklasaláta recept

1 adag
406
kcal
Almás céklasaláta
Almás céklasaláta
receptkönyvben hozzászólások (3)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egyik barátunknál ettem ezt a finom salátát grillezett hús mellé. Teli találat volt!

hozzávalók / 4 adag

ajánlat

Grillezett, sült vagy rántott húsok mellé ajánlom.

receptjellemzők

konyha: magyar
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
diéta: gluténmentes
adag: 4 főre
fogás: köret

egyéb elnevezések

majonézes-tejfölös céklasaláta almával, almás-céklás saláta majonézzel
Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Az almát és a céklát meghámozzuk, lereszeljük.
  2. A citrom levét hozzáfacsarjuk.
  3. Hozzáadjuk a mustárt, a majonézt, a tejfölt, sót, borsot, porcukrot.
  4. Alaposan összekeverjük. Fél napot állni hagyjuk a hűtőben.

statisztika

beküldve:
nézettség: 52 265
elküldve: 17
receptkönyben: 484
elkészítve: 26/31
Facebookon megjelent: -

szakács

Elekné Nagy Éva

Mióta szakács: 2011.01.12.
4 recept

Hozzászólások (3)

Mutszi
Mutsziszo, 2011-11-05 17:00

Szia! Savanykásabb almával jó készíteni...egy másik recept alapján....ott ezt írták :)

Legfrissebb cikkek

406