Alaplében sült tarja recept

Alaplében sült tarja
Alaplében sült tarja
90 perc / előkészület: 15 perc sütés: 75 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A zöldségekből és tejszínből hamis vadast lehet hozzá készíteni mártásként. Krumplis knédlivel nagyon ízletes és laktató.

hozzávalók / 6 adag

receptjellemzők

fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító, paleolit fogyókúra
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
nehézség: közepes
költség egy főre: megfizethető receptek
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
konyha: szlovák
kalória: magas
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: főétel
adag: 6 főre
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

sertéssült zöldségekkel, egészben sült tartja vele sült zöldségekkel, fokhagymás sült tarja
Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A húst megmossuk folyó víz alatt. Majd papírtörlővel leitatjuk róla a vizet. Sózzuk, borsozzuk, és beirdaljuk az egyik felét, odanyomkodjuk a félbevágott fokhagyma gerezdeket.
  2. Jénai tálba tesszük a megpucolt, megmosott, félbevágott zöldségeket, és rátesszük a húst. Ráöntjük az alaplevet, és alufóliával letakarva 180 fokon sütjük 1 órát. Időnként meglocsoljuk.
  3. Ha már puha a húsunk, kivesszük a jénai tálból a zöldségeket, és az alaplevet átöntjük egy fazékba. A húst egy tepsibe tesszük, és langyosra felolvasztott zsírral leöntjük. 15-20 perc alatt 220 fokon mind két oldalát pirosra sütjük. És kész.
  4. Jó étvágyat.
  • sütési hőfok: 180°C
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • költség: 2500 Ft
  • elkészítettem: 50 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 4 042
elküldve: 0
receptkönyvben: 35
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Smaragd konyha

Mióta szakács: 2014.05.04.
149 recept
hirdetés

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

b-n
b-n h, 2015-09-14 14:37

Hétvégén elkészítettem és azt kell írjam melegen és hidegen is remek!

663