Az első sütimet 10 évesen csináltam a mamámnál. Amíg a Mamám a templomban volt misén, én sütöttem egy püspökkenyeret, mert a kis eszemmel azt gondoltam, örülni fog neki. Így is lett.
A hely, ahol főzök
A szipi-szupi konyhámban. :-)
Ars poetica a konyhában
Nagyon szeretek húsos csontokból levest főzni, ami általában marha vagy sertés csont, de még pulykanyakból is szoktam. Általában hétvégén élem ki a főzési-sütési vágyaimat, mert akkor van rá időm és kedvem.
Az alap nekem a Horváth Ilona szakácskönyv. A mottóm is onnan van: " A háztartás is olyan, mint bármilyen munka, ezt is jól meg kell szervezni, hogy jól működjön."
A csirke örök dobogós, ha kedvenc alapanyagainkról van szó: sokan unják, sokan száraznak tartják, de csak rajtunk múlik, hogy variáljuk, mihez esszük, hogyan főzzük-sütjük. Mutatunk 7 receptvariációt a hét minden napjára, csirkével!