#

Jenei Ági

  • receptjei: 7
  • regisztrált: 2011.08.29

Jenei Ági adatai

Mióta főzök

Tulajdonképpen 9-10 éves koromban próbáltam már ellesni nagymamámtól és szüleimtől a főzés tudományát és nagyon hálás vagyok nekik, mivel engedték, hogy segítsek a konyhában. Igazán akkor váltam szakavatottá, amikor elköltöztem otthonról. Próbálok mindig valami újdonságot kipróbálni, de az is előfordul, hogy a hűtőben lévő alapanyagokból kreálok gyorsan valamit. Nemcsak főzni, de sütni is nagyon szeretek! Nagymamám régi, kézzel írott szakácskönyvét nagy becsben tartom és használom!

A hely, ahol főzök

Máza

Ars poetica a konyhában

Egészség mindenek felett! Férjemmel próbálunk arra figyelni, hogy egészséges ételek kerüljenek a család asztalára. Fontosnak tartjuk, hogy gyermekeink sok zöldséget, gyümölcsöt fogyasszanak, bár sokszor esnek bűnbe, ha édességgel kerülnek testközelbe!

További cikkek

Így gondozzuk helyesen az aloe verát

Az aloe vera egy igen sokoldalú növény, amit mind a gyógyászatban, mind a szépségápolásban már hosszú évszázadok óta használnak. De hogyan tarthatjuk életben a négy fal között, hogy mi is élvezhessük az előnyeit anélkül, hogy boltba vagy drogériába kellene rohannunk a belőle készült termékekekért?