#

Bibius

  • receptjei: 6
  • regisztrált: 2011.03.15

Bibius adatai

Hobbik

főzés, fotózás, olvasás

Mióta főzök

Már kicsi gyerekkoromban nagyon szerettem Anyukámat nézni, ahogy készíti a sütiket és finomságokat, sokszor be is segítettem neki :), a kedvencem a krémes tál kitakarítása volt :). Most már nem csak nézelődöm, hanem sütök, főzök, de inkább sütök minden mennyiségben. Szeretek új recepteket kipróbálni, ezért meg is jártam párral (internetes rossz receptek.....), de nem vették el a kedvem, mert ami eddig elkészült, az mind nagy sikert aratott. :)

A hely, ahol főzök

Budapet, Magyarország.

Ars poetica a konyhában

Az élet időnként, minden igyekezetünk ellenére, egy citromot gurít az utunkba, két dolgot tehetünk: vagy savanyú képet vágunk hozzá, vagy limonádét készítünk belőle. :)

További cikkek

Így lesz olyan finom a francia hagymaleves, mint az étteremben

A legtöbben azért szeretnek étterembe járni, mert valljuk be, akadnak olyan klasszikus ételek, amelyek egyszerűen finomabbak, ha egy vendéglátóhely konyháján készítik el őket. Ha valaha is ettél már hagyományos francia hagymalevest étteremben, akkor biztosan téged is megbabonázott a forró, karamellizált hagymákkal teli és olvasztott sajttal csábító leves. Szerencsére otthon is elkészítheted ezt a fantasztikus fogást. Mai Napi Tippünkből kiderül, miként!