10 éves koromban főztem az első borsólevesemet, azóta serénykedek a konyhában.
A hely, ahol főzök
kicsi konyhában egy kicsiny faluban.
Ars poetica a konyhában
Szinte minden nap főzők finomabbnál finomabb ételeket. Minden maradékot szeretek felhasználni a hűtőből és új dolgokat alkotni belőlük. Csak saját termést használok mind zöldségből és gyümölcsből, saját készítésű liszttel gyúrom a tésztákat.
Az aloe vera egy igen sokoldalú növény, amit mind a gyógyászatban, mind a szépségápolásban már hosszú évszázadok óta használnak. De hogyan tarthatjuk életben a négy fal között, hogy mi is élvezhessük az előnyeit anélkül, hogy boltba vagy drogériába kellene rohannunk a belőle készült termékekekért?
A főzés, valljuk be, nem teljesen veszélymentes. A konyhai baleseteken kívül különböző élelmiszer-higiéniai bakikat is elkövethetünk. Nézzük, melyek a leggyakoribbak.