Mióta is főzök??? Hümm.....
Talán 16-17 éves korom óta próbálgatom a szárnyaimat.Vagyis cirka 20-21 éve. Eleinte kisebb-nagyobb sikerrel, de a makacsságom miatt, sokszor a saját káromon bizony sok mindent megtanultam, mert sosem szerettem, ha valaki oktat, vagy magyaráz nekem a konyhában. Ha elszúrtam, az az én bajom volt, de jól megtanultam, hogy legközelebb, mit is nem szabad csinálni.
A hely, ahol főzök
Albertirsa, a családi tűzhely.
Ars poetica a konyhában
Megbocsájtható: Aki süt-főz az hibázhat is.:)
Minden nap egy új kezdet.
Felhőpuha habbal töltött, rétegzett és/vagy díszített süteményeket sorakoztatunk fel most előttetek, és előre is elnézést kérünk, mert egytől-egyig elképesztő guszták.
Egy villámgyors tészta mindig nagy áldás: ha sietünk, de mégis ennénk valami laktatót, jól jöhet egy ilyen recept. Ha pedig még ízélményt is kapunk közben, az további plusz pont!
Kerüljön ma az asztalra egy könnyű és selymes zöldborsókrémleves, egy ínycsiklandozó krémes brokkoli-karfiol tál és egy erdeigyümölcs-zselével díszített tápiókapuding.