19 éves koromban tanultam meg főzni, szakácskönyvből. A sors hozta így mert, édesanyám után apukám is elhunyt. Azért hogy ne függjek mástól, illetve olcsóbban jöjjek ki havonta, tanultam meg főzni. Pedig még a gázrózsát se mertem begyújtani gyufával. Azelőtt mindig csak néztem édesapámat főzés közben, csak előkészítettem az ételeket. Ma már nagyon szeretek főzni családom nagy örömére. Elmondhatom, hogy a családunkban a nők nagyon jól főznek.
A bélrendszer a szakértők szerint az "új agy", így érdemes rá kiemelten figyelni, hiszen az immunrendszerünk mellett gyakorlatilag mindenre hatással van, nem csak emésztésünkre.
Olajban sült, igazi, házias rántott sertésszeletet eszegetni ebédre olyan élmény, ami egyszerre idézi fel a gyerekkorunkat, az iskolaéveket, a nagyi ebédlőjét vagy anya-apa vasárnapi menüjét. Imádjuk, és kész.