Kb. 22 évesen kezdtem el igazán főzőcskézni . Azóta is szeretek főzni, kipróbálni új dolgokat - kísérletezni, 3 gyermekem és férjem örömére (na meg a rokonság-vendégség örömére:) ).
A hely, ahol főzök
Pécsi otthonomban - és esetleg szabad tűzön.
Ars poetica a konyhában
Nem kell egy ételnek bonyolultnak lennie ahhoz , hogy finom legyen! Amibe lehet be kell vonni a gyerekeket.
(fiam is nagyon érdeklődő - igaz 2 évesen már segédkeztek a panírozásban -liszteztek - zsemlemorzsáztak - nagy móka és még nagyobb rumli - de megérte.)
Az aloe vera egy igen sokoldalú növény, amit mind a gyógyászatban, mind a szépségápolásban már hosszú évszázadok óta használnak. De hogyan tarthatjuk életben a négy fal között, hogy mi is élvezhessük az előnyeit anélkül, hogy boltba vagy drogériába kellene rohannunk a belőle készült termékekekért?