Az első recepteskönyv, amibe elkezdtem beleírni a legkedveltebb ételleírásokat, 1982-es évszámot visel...
Azóta gyűjtök gasztromagazinokat (sokáig a Magyar Konyhát, mert csak az volt elérhető itthon, aztán a MesterKuktát, aztán a Príma Konyhát, és mostanában már csak alkalomszerűen, ami megtetszik), olvasok a neten gasztroblogokat (ezek változók, mindig fedezek fel új és tehetséges bloggereket), nézek gasztroműsorokat (No1: River Cottage).
Szeretek új dolgokat kipróbálni és régen beváltakat állandóan újrafőzni.
Szeretem, ha otthon is elő tudom állítani ugyanazt az ízt, amit valahol egy étteremben megszerettem (Legutóbbi: magyaros gombaleves az orfűi Muskátli Vendéglőből! :-).
Szeretem, ha új és jól főző konyhákat sikerül felfedezni (Legutóbbi: Deák Étterem, Sopron, Terciáéktól ...)
Mindig elhatározom, hogy ide is posztolok egy - egy jól sikerült "műalkotást" - aztán megnézem a többiek fotóit és elállok ettől a tervtől. Én nem tudok olyan szép képeket csinálni ugyanis ....
Hobbik
olvasás, lakberendezés, főzés - a sorrend változó ...
Mióta főzök
Középiskolás korom óta, de komolyabban csak a fiam születése után kezdtem belemerülni ...
Az aloe vera egy igen sokoldalú növény, amit mind a gyógyászatban, mind a szépségápolásban már hosszú évszázadok óta használnak. De hogyan tarthatjuk életben a négy fal között, hogy mi is élvezhessük az előnyeit anélkül, hogy boltba vagy drogériába kellene rohannunk a belőle készült termékekekért?