Mivel a családom minden tagja szeret főzni, igen hamar, már kamaszkoromtól kezdve harc folyt a konyháért.
A hely, ahol főzök
Budapesten, a konyhámban.
Ars poetica a konyhában
A főzés öröm, kikapcsolódás, szórakozás, úgy a szakácsnak, mint az ételt elfogyasztónak. Általa megismernek, elismernek. Annak, aki szeret főzni, az egyik legfontosabb örömforrás, mert önzetlenül adunk magunkból is egy kicsit másoknak.
A bélrendszer a szakértők szerint az "új agy", így érdemes rá kiemelten figyelni, hiszen az immunrendszerünk mellett gyakorlatilag mindenre hatással van, nem csak emésztésünkre.
Olajban sült, igazi, házias rántott sertésszeletet eszegetni ebédre olyan élmény, ami egyszerre idézi fel a gyerekkorunkat, az iskolaéveket, a nagyi ebédlőjét vagy anya-apa vasárnapi menüjét. Imádjuk, és kész.