Talán az első sikerem a konyhában 6 éves koromban történt, amikor is anya 30. szülinapjára alkottam egy palacsinta tortát (a történethez hozzátartozik, hogy az akkor kb 3 éves húgommal mentünk el a cukrászdába marcipánfiguráért és gyertyákért, de a torta azért nagy sikert aratott )
A lelkesedés azóta is töretlen, újabban előkerültek a sütemények is, illetve belefogtam egy blogba is, amire biztosan jó hatással lenne, ha legalább 30 órából állna egy nap...:)
A hely, ahol főzök
Egyenlőre itthon a konyhában, de már megterveztem a saját konyhám...
Ars poetica a konyhában
“Until I discovered cooking, I was never really interested in anything.”
Julia Child
A csirke örök dobogós, ha kedvenc alapanyagainkról van szó: sokan unják, sokan száraznak tartják, de csak rajtunk múlik, hogy variáljuk, mihez esszük, hogyan főzzük-sütjük. Mutatunk 7 receptvariációt a hét minden napjára, csirkével!