#

Metro

Metro adatai

Saját weboldalam

http://metrokaracsony.hu/

Mióta főzök

A nemzetközi gasztronómiában immár több mint 50 éve tevékenykedem. Ismerem és el is készítem a legnagyobb és leghíresebb konyhák remekeit, nincs olyan specialitás, amelyhez valamennyire ne konyítanék. Sőt! Nincs okom panaszra. Úgy vélem, egy ínycsiklandó fogás is a kitűnő alapanyagoknál kezdődik. Egy profi séfnek ezt nem kell elmagyaráznom, ezért intézik közülük is a legtöbben a METRO-ban a beszerzést. Mindemellett a sok évtizedes tapasztalat és a páratlan kínálat nem csak a vendéglátósok számára vonzó, a háziasszonyok jelentős része otthonra is nálunk vásárol.

A hely, ahol főzök

Világszerte mindenhol megtalálsz, Magyarországon is szinte minden nagyvárosban szembejövök veled. Amikor meglátogatsz, biztosan nem távozol üres kézzel. Kedvenceim közé tartoznak a halak és a tengeri élőlények, melyekből több mint 100 féle áll folyamatosan a vevők rendelkezésére. De igazi favoritjaim a húsok: az általános húsféléken túl a kuriózumok felé szeretnék nyitni és erre sarkallni a magyar háziasszonyokat is. A METRO-nál a profizmus nemcsak a kínálatban, hanem a kiszolgálásban is megjelenik. Az áruházak személyzete szakszerű képzésben részesül, legmagasabb szintű gasztronómiai tudásunkat pedig saját főzőiskolánkban, a Gasztroakadémián oktatjuk.

Ars poetica a konyhában

A változatosság gyönyörködtet. Ez különösen igaz a konyhában. Az alapanyagok széles választéka mellett számomra a legfontosabb a frissesség. Saját konyhámban csak a legjobb minőségű termékek kerülhetnek kés alá, ehhez jó orrom van. A METRO-ban vásárolt friss hozzávalókból készülő ételeknek egyszerűen jobb az ízük, és számomra elsődleges, hogy a legpompásabb fogások kerüljenek az asztalra. (x)

További cikkek