Előfordul, hogy a legérdekesebb kreálmányokat a véletlen, a korrigálás vagy a szükség szüli.
Mióta főzök
Régóta?! Ámbár nem túl sokat :o)
A hely, ahol főzök
Nagyon szerényen felszerelt konyhában...
Ars poetica a konyhában
Már a küllem is fontos, nem csupán az íz.... A kezdeti önálló kísérletezésekkor ez nem így volt :o)
S mindig azokat az ízeket kreálni, amit éppen az ember "fantáziája" megkíván!
Felhőpuha habbal töltött, rétegzett és/vagy díszített süteményeket sorakoztatunk fel most előttetek, és előre is elnézést kérünk, mert egytől-egyig elképesztő guszták.
Egy villámgyors tészta mindig nagy áldás: ha sietünk, de mégis ennénk valami laktatót, jól jöhet egy ilyen recept. Ha pedig még ízélményt is kapunk közben, az további plusz pont!
Kerüljön ma az asztalra egy könnyű és selymes zöldborsókrémleves, egy ínycsiklandozó krémes brokkoli-karfiol tál és egy erdeigyümölcs-zselével díszített tápiókapuding.