Gyerekkorom óta szívesen kotnyeleskedtem anyukám mellett a konyhában, felnőtt koromtól rendszeresen főzök a családnak.
A hely, ahol főzök
A családi tűzhely a fő helyszín, ahol főzök.
Baráti társaságban is szívesen vállalom a közös főzés irányítását.
Ars poetica a konyhában
Mindent, mértékkel.
Szeretjük a hagyományos ételeket, amit otthonról hoztam és amiket időközben felfedeztem.
Az ételkészítésnél fő szempont az ízek összhangja a látvánnyal.
Az alapanyagokat főleg hazai termelőktől igyekszem beszerezni, de a kiskertemben is termelek alapanyagot.
A bélrendszer a szakértők szerint az "új agy", így érdemes rá kiemelten figyelni, hiszen az immunrendszerünk mellett gyakorlatilag mindenre hatással van, nem csak emésztésünkre.
Olajban sült, igazi, házias rántott sertésszeletet eszegetni ebédre olyan élmény, ami egyszerre idézi fel a gyerekkorunkat, az iskolaéveket, a nagyi ebédlőjét vagy anya-apa vasárnapi menüjét. Imádjuk, és kész.