Kiskorom óta vonz a konyha. Édesanyám, látva a főzés iránti szeretetemet, mindig bekapcsolt a szakácskodásba. Azóta sok év eltelt, de a fakanál csak még jobban a kezemhez tapadt. Nem vagyok profi szakács, de szeretek kísérletezni, új ízeket kipróbálni, és persze nagyon szeretek enni. :)
A hely, ahol főzök
Mióta férjhez mentem, munkahelyem a gyönyörű piros-fehér konyhám, melyről mindig is álmodoztam.
Ars poetica a konyhában
Mottóm, hogy ha valami nem sikerült, elkeseredés helyett készítsünk belőle valami teljesen újat. Nagyon sokszor ez a tervezetlen valami sokkal jobban sikerül, mint az eredeti terv. A konyhában mindent sikerré lehet alakítani. :)
A bélrendszer a szakértők szerint az "új agy", így érdemes rá kiemelten figyelni, hiszen az immunrendszerünk mellett gyakorlatilag mindenre hatással van, nem csak emésztésünkre.