#

Csukamama

  • receptjei: 14
  • regisztrált: 2010.02.04

Csukamama adatai

Mióta főzök

Mióta férjhez mentem. Közel 40 éve.

A hely, ahol főzök

Érden, a saját konyhámban.

Ars poetica a konyhában

Szerintem az tud jól főzni, aki nem válogat és szeret enni.

További cikkek

Így készítsd el otthon a kínai kifőzdék gyöngyszemét, a gong...

Szégyen, nem szégyen, időnként mindannyian betérünk egy-egy ázsiai büfébe, hogy gyors komfortkaja gyanánt vegyünk egy kis adag csirkét rizzsel. Persze mindenkinek más a kedvence: ki a szezámos csirke, ki az édes-savanyú rajongója, vannak tofu- és bambuszrügyfanok, és ott vannak az olyan mindig megbízhatóan egyforma fogások, mint a mogyorós csirke, azaz a gong bao. Na, most azt mutatjuk meg, hogyan készíthetitek el házilag, autentikus módon!