Káposztás tészta praktika

Káposztás tészta
hozzászólások (1)

Tudtad?

A finomabb eredmény érdekében a káposztaprítás végén húzzuk az edény szélére a káposztát, a közepére tegyünk egy kevés cukrot (1-2 evőkanál) és azt ott meg is karamellizáljuk, majd elkeverjük a káposztával, sózzuk, ha még kell, alaposan borsozzuk, összekeverjük a megfőtt, leszűrt tésztával, és forró sütőben rövid idő alatt összesütjük.

Beküldte:   Nosalty

Hozzászólások (1)

zsuzsa.sulyok
zsuzsa.sulyokk, 2014-04-15 11:00

Nagyon szeretem, használom, gyakran ajánlom a "Nosalty-t" !
Ezért írom az alábbiakat, --- (véletlenül "tévedtem ide")...
Bocs.: -de ez RÉMES: ---"káposztaprítás végén húzzuk az edény szélére"... stb,.
Mindez: -Káposztás tészta praktika"- címen....
- "nem-e lehetne-e"?, hogy, pl., aki ezt -"felteszi"-, -előtte, -"beszélne olyannal, aki látta már hogy, hogyan készül"- ..., -esetleg, itt helyben, -"belenézne" egy "káposztás tészta"- receptbe...