Fehérboros fokhagymakrémleves sajttal és pirítossal recept

Fehérboros fokhagymakrémleves sajttal és pirítossal
Fehérboros fokhagymakrémleves sajttal és pirítossal
25 perc / előkészület: 5 perc főzés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Tegnap tésztát főztem, a levét sajnáltam kiönteni, ezt használtam fel a mai leveshez.

hozzávalók / 2 adag

receptjellemzők

konyha: fúziós
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
elkészítési idő: 15-30 perc
adag: 2 főre
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
fogás: leves
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

fokhagymaleves tésztafőzőlével, fokhagymakrémleves fehérborral és sajttal, pikán fokhagymaleves
Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A hagymákat apróra vágjuk.
  2. Egy edényben vajon megpirítjuk a hagymákat, felöntjük a tészta főzőlevével, beletesszük a leveskockát, apróra vágott petrezselyemzöldet, fűszerezzük.
  3. Ha megfőtt, botmixerrel összekeverjük, öntünk bele tejet. Visszaöntjük az edénybe, keverés mellet felforraljuk, öntünk bele bort.
  4. A levest egy edénybe merjük, reszelünk rá sajtot, szórunk rá még aprított petrezselymet, s díszítjük petrezselyem levéllel.
  5. A pirított toasttal fogyasztjuk.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 2
össznézettség: 22 787
elküldve: 3
receptkönyvben: 88
elkészítve: 4/4
Facebookon megjelent: -

szakács

Hobbychef

Mióta szakács: 2013.06.27.
738 recept
hirdetés

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

369