Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Fehérboros fokhagymakrémleves sajttal és pirítossal

Fehérboros fokhagymakrémleves sajttal és pirítossal
Fehérboros fokhagymakrémleves sajttal és pirítossal
25 perc / előkészület: 5 perc főzés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Tegnap tésztát főztem, a levét sajnáltam kiönteni, ezt használtam fel a mai leveshez.

hozzávalók / 2 adag

receptjellemzők

konyha: fúziós
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
elkészítési idő: 15-30 perc
adag: 2 főre
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
fogás: leves
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

fokhagymaleves tésztafőzőlével, fokhagymakrémleves fehérborral és sajttal, pikán fokhagymaleves
Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A hagymákat apróra vágjuk.
  2. Egy edényben vajon megpirítjuk a hagymákat, felöntjük a tészta főzőlevével, beletesszük a leveskockát, apróra vágott petrezselyemzöldet, fűszerezzük.
  3. Ha megfőtt, botmixerrel összekeverjük, öntünk bele tejet. Visszaöntjük az edénybe, keverés mellet felforraljuk, öntünk bele bort.
  4. A levest egy edénybe merjük, reszelünk rá sajtot, szórunk rá még aprított petrezselymet, s díszítjük petrezselyem levéllel.
  5. A pirított toasttal fogyasztjuk.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 3
össznézettség: 23 013
elküldve: 3
receptkönyvben: 88
elkészítve: 4/4
Facebookon megjelent: -

szakács

Hobbychef

Mióta szakács: 2013.06.27.
738 recept

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

369
vöröshagyma 1 közepes db
fokhagyma 1 fej
vaj 1 ek
víz 2 dl
tej 2 dl
leveskocka 1 db
fehérbor 2 dl
petrezselyem 6 szál
0 ízlés szerint
fehér bors 1 kávéskanál
szerecsendió 1 csipet
trappista sajt 3 dkg
toast kenyér 2 szelet