Nem tudod, milyen egy igazán finom paleo keksz? Franziska megmutatja neked!
A Franziska meglepetéssel készült az egészséges desszertek rajongóinak és mindenkinek, aki szeretne egy picit megpihenni a karácsonyi forgatagban!
Te tudod, mi az a "jus"? - Újból kimentünk az utcára, hogy faggassuk a járókelőket konyhai kifejezésekről
Bár sok ember szeret főzni, még sincsenek tisztában a konyhai szakkifejezésekkel. Kíváncsiak voltunk, vajon tudja-e az utca embere, mi fán terem a szuvidálás?
"Mindent kóstolj meg, mielőtt azt mondod rá, hogy fúj!" - VIDEÓ
A gyerekek szeretnek enni, de igen bátortalanok, ha valami újdonsággal találják szembe magukat. De mi a véleményük például a tengeri herkentyűkről vagy a csigáról?
A franciák nemcsak a csigához, hanem a csirkéhez is értenek
Franciaországban a csirke nem jelent egyet a rántott hússal. A hamisítatlan francia grill csirke megérkezett Magyarországra is! Mi már csekkoltuk. 
,,Nálunk minden nap Márton nap!" - a Macesz Bistro libalakomáján jártunk
Manapság sok étteremben készítenek a vállalkozó szellemű séfek különféle libás fogásokat. A Macesz Bistroban viszont minden nap libanap! Benéztünk hozzájuk!
"Ne halogass, vágj bele! Ha beleszeretsz egy szakmába, akkor abban sikeres leszel!" - interjú a megújult The Bake Shop tulajdonospárosával
A The Bake Shop egy igazi sütimennyország Budapest belvárosában. A tüneményes helyet két huszonéves cukrászlány működteti, teljesen önállóan. Benéztünk hozzájuk!
"Egy Kishusomban azért mégse legyen vega étel!" - interjú Wossala Rozinával kolbászparadicsomáról
Wossala Rozina a Konyhafőnök szigorú zsűritagja, a Bestia étterem tulajdonosa, vagány, közvetlen csaj - Új kolbászozójáról a Kishusomról beszélgettünk vele.
Halászlé vagy tejbegríz? Neked mi volt a kedvenc ételed kiskorodban? - Ovisokat kérdeztünk ételekről és főzésről - VIDEÓ
Ha megkérdeznénk tőled, mi volt a kedvenc ételed ovis korodban, kizárt hogy a spenótot vagy a répát mondanád. Nézd meg, miket szeretnek és miket utálnak a mai gyerekek!
Indul a Népkonyha, az ízHUSZÁR magazin nagy gasztrotesztje - Te tudod mi a garnírozás vagy a legírozás? - VIDEÓ!
Sokan vannak, akik szeretnek főzni, de nincsenek tisztában a konyhai szakkifejezésekkel. Az utcán faggattuk az embereket arról, vajon mi fán terem a zsemletányér?
Teszteltük a világ legerősebb chilipaprikáit! - Pokolian csípős és kínos képsorok következnek - VIDEÓ
Mi történik akkor, ha négy vállalkozó szellemű gasztroújságíró megkóstolja a világ három legerősebb chilipaprikáját? Most megmutatjuk!
15 mesébe illő kajaköltemény egyenesen Disneylandből
A világ egyik leghíresebb vidámparkja Disneyland. Ez az élménypark nemcsak a fantasztikus látványa miatt különleges, a parkban ugyanis mesések az ételek is!
7 kávé 7 embertípus - Most kiderül, Te milyen személyiség vagy a kávéízlésed alapján
Rövid fekete a gasztrosznoboknak, ízesített kávé a tiniknek, és koffeinmentes azoknak, akik nem értik a kávé mibenlétét. Mindent tudunk rólad, ezt figyeld!
13 vendégtípus, akitől borsózik a pincérek háta - Vigyázz, nehogy magadra ismerj a típusok között!
Most megtudhatod, ki az a vendég akit minden pincér utál, és aki jobban tenné, ha nem is menne többet étterembe.
5 életmentő kaja, ami nem hiányozhat egy egyetemista konyhájából
A napok összefolynak, és a vad partik, kemény tanulás, és az időszakos melók mellett kell valami kiadós étel is. Itt van öt alapanyag, ami feltétlenül legyen a konyhádban!
10 aranyszabály, amit minden borimádónak ismernie kell! - Ne kövess el hibákat, ha jól akarod inni ezt a nemes italt
A halhoz vörösbort kínálni vagy dobozból inni a fehérbort? Ezek, és még jó pár dolog tilos, ha igazán szereted a bort - 10 borszabály következik!

Korábbi bejegyzések