Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Van éttermes vagy szállodás projekted? Ide nevezd be!

Jön Magyarország egyetlen megmérettetése, ahol a vendéglátó- és szállodaipari dizájn lesz a fókuszban, és idén először elismert nemzetközi zsűri értékeli a pályázatokat.

Ha volt nemrégiben éttermes vagy szállodai arculati projekted, akkor ne hagyd ki a megmérettetést! Összeírtuk neked a legfontosabb tudnivalókat, hogy kedvet kapj és beinduljon benned a versenyszellem. A zsűri tagjairól itt találsz információt!

A verseny célja 

A egyedülálló verseny szeretné felhíni a figyelmet az éttermi és a szállodai vendéglátás arculatának, megjelenésének fontosságára, a vendéglátó ipari kommunikációban alkalmazott vizuális, design és belsőépítészeti elemek minőségének kiemelt szerepére. 

Melyek az elbírálás főbb szempontjai? 

  • Fontos az eredetiség, kreativitás, érthetőség és átláthatóság.
  • A zsűri külön figyelmet fordít a kivitelezés minőségére, a pályázott munka esztétikai és funkcionális minőségének összhangjára.
  • Étlap- és itallap-design kategóriában értékelik a pályázott munka regionalitását, helyi jellemzőinek, gasztronómiájának előtérbe helyezését, valamint tartalmi és kivitelezési szempontból is felmérik a beérkezett anyagokat. 

Milyen kategóriákban lehet nevezni? 

A Gastro és Szálloda főkategóriákon belül belsőépítészeti és dizájn kategóriákban várják a projekteket. A kategóriák részletes listájáért kattints ide! Sőt, ha egy adott projekt nem valósult meg, akkor sincs veszve semmi, mert kedvezményes nevezési díjjal idén először terv/concept munkákkal is versenybe lehet szállni. 

Meddig lehet leadni a pályázatokat? 

2017-ben először a nevezőknek több mint egy hónap áll rendelkezésükre összeállítani az anyagokat. A leadási határidő: 2017 június 30.

Hogyan lehet pályázni?

A versenyre az eddigi évektől eltérően már online tudtok nevezéseket feltölteni. A folyamat ezzel leegyszerűsödött, de van néhány dolog, amire érdemes odafigyelni. A részletekért kattints ide! Nevezz és mutasd meg, hogy tiéd legjobb vendéglátóipari dizájn projekt!

További információért és nevezési díjakért kattints ide!

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!