Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!
Gondoltad volna? Vidéken található a hazai gasztrouniverzum egyik középpontja
A Volkswagen-Dining Guide Étteremkalauz idei újításként nem csak az éttermeket, de a cukrászdákat is listázta. A 10 legjobb cukrászda között több a vidéki, mint a budapesti.
Gasztrokavalkád Michelin-csillagos séfekkel, avagy hogyan került a kávé a tányérra?
Ütős gasztronómia élményt nyújtott a Nespresso Atelier "nyolccsillagos" csapata. A három napos eseményen a kávé egy új oldalát ismerhették meg a vendégek.
Nőuralom - A legjobb magyar étterem séfje egy hölgy!
Átadták a legjobb éttermeknek járó elismeréseket a 2018-as Volkswagen-Dining Guide Év Étterme Díjátadó Gálán. 
Már 10 ezer méteren is lehet töltött káposztát falatozni!
Az Emirates kifejezetten a magyar utasoknak kíván kedveskedni legújabb szolgáltatásaival, hogy otthonosan érezzék magukat a Budapestről Dubajba tartó járatokon.    
Lehangoló a hazai helyzet - A cukrászdákat nagy ívben elkerülte a gasztroforradalom
Február 20-án jelenik meg a A Volkswagen-Dining Guide Étteremkalauz, amely idei újításként nem csak a hazai éttermeket, de a cukrászdákat is listázza. 
Hallottál már a három millió forintot érő petrezselyemgyilkos konyhai hintalóról?
Mesterséges tojásokat tojó gép, petrezselyemgyilkos hintaló és sószóró kanál. 
Mizsei János, a Mák Bistro séfje odáig van a kávéért - még az ételbe is tesz belőle
A Nespresso Atelier rendezvényen neves gasztroszakemberek, köztük Mizsei János is, bebizonyítja majd, a kávénak nem csak a csészében, de a tányéron is van helye.   
Kóstoltál már luxusknédlit? Most megteheted!
A SIRHA Budapest 2018, és a HoReCa szakkiállításokon február 7-e és 9-e között megkóstolhatod Magyarország, Csehország, Szlovákia és Lengyelország újragondolt kedvenceit.  
Szereted a Jurassic Parkot? Most itt a magyar változat, mangalicával!
A ZSÍR KELL! projekt és a Mangalica Fesztivál szervezői 2018. február 1-jén közös sajtótájékoztatót tartottak a belvárosi Hold utcai Piacon.
,,A magyar csúcséttermek bárhol megállnák a helyüket a világban" - Egy inkognitóban dolgozó étteremkritikus magyarországi tapasztalatai
Enrico Cerea, három Michelin csillagos séf, az elmúlt hónapban társával, az olasz Michelin Guide korábbi igazgatójával, Fausto Arrighivel tesztelte Budapest topéttermeit.
Kávé és csúcsgasztronómia egy rendezvényen - Michelin-csillagos séfekkel ismét érkezik a Nespresso Atelier
A Nespresso Atelier gasztroesemény idén február elején kerül megrendezésre. A kávérajongók és a gasztronómia szerelmesei is megtalálják itt a számításaikat. 
Itt az új magyar pezsgő, ami elérhetetlen lesz az ünnepek alatt
Új, prémium minőségű, magyar pezsgőmárka érkezett a hazai piacra, amelyet tudatosan nem értékesítenek az ital legnépszerűbb időszakában: december közepétől január elejéig.
Itt van az a könyv, aminek tanácsait követve megtanulhatod élvezni a mértékletességet
A svéd lagom azt jelenti, pont jó, és arról szól, hogyan élhetünk harmonikusan és elégedetten a mindennapokban.
Megvan a Magyar Bocuse d'Or Akadémia utánpótlásversenyének győztese
Az Arany Kaviár étterem commis-a, Lendvai Levente nyerte meg a Magyar Bocuse d'Or Akadémia utánpótlásversenyét. 
Narancssárga színfolt a belvárosi forgatagban - megnyitott a Spritz Bar Gozsdu
Egy fergeteges, La Dolce Vita party keretében, megnyitott a Spritz Bar Gozsdu - egy hely, ahol egész évben nyár van, ahol a narancssárga az új fekete.

Korábbi bejegyzések