Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Nagyszünet - egy közösségi játszótér, ahonnan nem akarsz majd hazamenni

Eddig csak bulihelyszínként gondoltál a Budapest Parkra? Sokkal több annál! Itt a Nagyszünet, egy igazi felnőtt játszótér, ahol akár függőágyból tolhatod az outdoor office-t!

Új kategóriát teremtett a Soroksári úton, a Budapest Park területén nyílt Nagyszünet, ami egy valódi közösségi tér. Délelőtt 11-kor kinyitnak a kapuk, és innentől kezdve akár egy teljes körű munkanapot is simán el lehet itt tölteni az esti koncertig.

Van hatalmas “szép, ződ gyep”, amire nem hogy nem tilos rálépni, hanem egyszerűen kötelező belehemperegni. Aki nem ennyire természetbarát, azt választhatja a napozókat vagy a fák hűs árnyékába kihúzott függőágyakat is, bár ez már tényleg lazulásra van, öt perc alatt elringatja az embert a hintázás (és ezt tapasztalatból mondom…).

Ha megéheznénk, az sem gond, mert minden héten más-más food truck gurul be a Nagyszünet udvarára. Amikor mi ottjártunk, a Kanálgép lakatott jól minket (a marhahúsos szendvics elképesztően ütős volt!) a héten pedig a Gnocchi Furgon lesz a soros, és szállítja akár a munkaebédet, vagy csak a harapnivalót a hűsítő italok mellé.

Mert igen, egy szép nagy bár is várja a csillapítandó szomjas szájakat, ahol a kávétól a limonádén át a korhatáros koktélokig mindenből válogathatunk. Egy ilyen környezetben pedig mennyivel kellemesebb lenne dolgozni, nem?

És a feltételes módot át is írhatjuk kijelentőre, hiszen semmi sem áll a meló útjába.

Az egész területen pörög az ingyenes wifi, külön dolgozósarkot is kialakítottak, ahol a merülő aksikat lehet újraéleszteni, ha pedig úgy kívánjuk, kényelmes ülőpozícióban is pötyöghetünk a gépen. Ha ez nem lenne elég, miután leszállt az éj, élesedik a kivetítő, és heti rendszerességgel beindul a kertmozi is!

Egy baj van csak: ha beteszed a lábad a Nagyszünetbe, utána minden munkanapodat így akarod majd tölteni...

Nagyszünet

Nyitva tartás:
H-Sz: 11:00-22:00
Cs-P: 11:00-23:00

Cím:
1095 Budapest, Soroksári út 60.

Az aktuális food truckokért, a kertmozis vetítésekért és minden egyéb más infóért ide kattints!

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!