Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Kiderült, miből kell főzniük a Bocuse d'Or torinói döntőjén a magyaroknak!

2018 júniusában a gasztrovilág eseményei iránt érdeklődők jobban teszik, ha figyelnek az olaszországi Torino városára: itt rendezik meg a Bocuse d'Or döntőjét.    

Norvégia, Svájc, Belgium, Svédország és Magyarország  után most Észak-Olaszországban, Torinóban rendezik meg a Bocuse d'Or európai döntőjét. Itt fog kiderülni, hogy a versenyben lévő 20 ország közül melyik 10 lesz az, amelyek 2019-ben, Lyonban, a világversenyen is összemérhetik majd erejüket. 

Mivel Torino Olaszország Piemont nevű régiójában található, a verseny szervezői az itteni alapanyagok közül válogattak. Egyelőre a hústál kötelező alapanyagait adták meg: 

1. Marha filé a piemonti Fassone fajtából

2. Baraggia Biellese és Vercellese rizs, Sant'Andrea fajta

3. Borjúmirigy

És ne feledjétek, hogy van kinek szurkolnunk! A magyar válogató nyertese Pohner Ádám, a balatonszemesi Kistücsök Étterem séfhelyettese lett. Commis-jával, Csillag Richarddal ott leszenk Torinóban, csakúgy, mint Széll Tamás, aki a zsűri elnökeként fogja hazánkat képviselni

A magyar csapat az első versenynapon, június 11-én fog negyedikként színre lépni - olvasható a Bocuse d'Or honlapján.

Ezt olvastad az ízHUSZÁR magazinon? 

Szerelmi vallomás a "banyatankomhoz" - Igen, jól olvastátok

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!