Ezek az ízHUSZÁR szerkesztőségének kedvenc magyar ételcsomagolásai
Az ízHUSZÁR kiválasztotta azokat a magyar gasztrotermékeket, amelyeket magyar tervezők a legszebben öltöztettek fel. 
Orbitális mennyiségű fűszer és szénhidrát - kanadai és indiai ízek egy tányéron
A los angelesi Baadmash étteremben a tradicionális indiai konyha fogásait hatalmas adag sültkrumplira szedve, vagy éppen hamburgerzsemlébe gyömöszölve lehet megkóstolni. 
Dögös konyhák az ötvenes évek Amerikájából - mi is elfogadnánk őket, ugye?
Az ötvenes évek amerikai konyhái a mai szemmel is csábítóak. Letisztult vonalak, konyhaszigetek, beépített háztartási gépek jellemezték a kertvárosi háziasszonyok birodalmát. 
Sajtmennyország Londonban - Te is megkóstolnád az óriási parmezánkerékben átforgatott friss fetuccinét?
A londoni The Cheese Wheel-ben a tálalás előtt egy hatalmas parmezánkorongba is bedobják a fettucinét.
Ellentmondásos szépség: itt a rózsaszín, génmódosított ananász
Valósággá vált a rózsaszín ananász. Sajnos nem egy jótündér varázsolta el a jól ismert sárga gyümölcsöt, hanem géntechnikai laborok szülötte az édes, szépséges rozéananász.
Ez most a legböszmébb kalóriabomba, amit csakis egy másnapos haver találhatott ki
Sült hús, sült krumpli és hatalmas mennyiségű sajt. Ismerkedj meg te is az USA konyhájának legújabb, DUI Fries-ra keresztelt kalóriabombájával!
Milyen lenne egy receptvideó, ha Tarantino vagy Wes Anderson rendezné? Most megmutatjuk neked!
Paradicsomokat fejeznek le, és palacsintákat lőnek ki katapulttal David Ma legújabb projektjében. A rendező híres filmeket idéző látványos receptvideókat készített.
Csípős Cheetos, vodka és paradicsomlé egy pohárban - itt az újgenerációs Bloody Mary
A kaliforniai Irvine-ban újragondolták a nagy koktélklasszikust, a Bloody Mary-t. Az italba itt ugyanis nem csak paradicsomlé, vodka és zeller kerül, hanem csípős Cheetos is.
Tarol az Instagramon az ananász és a sertéshús egyéjszakás kalandjából született kajaszörny
Ananász, sertéshús és bacon. Ezek az összetevők szükségesek a nyári grillszezon ellentmondásos sztárjának, a "swineapple"-nek az elkészítéséhez.
Ez az az étterem, ahol a személyzet mindenben segít, hogy a legjobb kajafotókat tudd lőni
A Dirty Bones londoni étteremben minden a vendégek rendelkezésére áll, hogy a legjobb fotókat tudják kiposztolni az Instagramjukra. 
Ő az a magyar fiatal, akinek hála a pirospaprika otthoni őrlése már nem nagy kunszt
Toronyi Péter egyetemi projektjére több éve működő vállalkozást tudott építeni. Külföldön és itthon is népszerű paprikaőrlő szerkezete, a Paprikum meghozta számára a sikert.
Mi értelme van táncoló zselékről készült videókat nézni? - Semmi, de nem lehet abbahagyni
Jenny van Sommers fényképész és a két fiatal angol srácból álló Bompas and Parr séfduó megmutatja nekünk, milyen játékosak, izgalmasak tudnak lenni az egykor divatos zselék.
Ha még nem láttad, feltétlenül nézd meg, ahogy Andy Warhol elmajszol egy hamburgert
Warhol a hatvanas évek pop art mozgalmának kulcsfigurája volt, aki nem csak a Campbell- féle leveskonzerv-dobozról készült híres sorozatával kapcsolódott az ételekhez.
Nem fogod elhinni, milyen durva anyagokkal is dolgoznak a food stylistok
A Faking It fotósorozat bepillantást enged az ételfotózás furcsa kulisszái mögé. 
Reggeli kávé az ágyban? - Már nem csak az italod, hanem az ágyneműd is készülhet kávéból
A kávé nem nyugtató hatásáról híres. Az Ettitude azonban úgy döntött, itt az ideje, hogy a kávét összehozza a pihenéssel: kávébabból készült ágyneműt dobott piacra.

Korábbi bejegyzések