Lelegeltük a Sziget vega kajáit - mutatjuk az eredményt
Elmentünk és megnéztük, hogy mit ehet a Szigeten az, aki húsmentesen étkezik. Őszintén? Vegyetek fel tánccipőt, hozzatok bikinifelsőt, de lakjatok be jól, mielőtt elindultok!
Black Swan - artdeco bár a bulinegyed mellett
Különleges bár nyílt a bulinegyed közelében: a Black Swan visszavisz minket a húszas évek világába prémium minőségű spiritekkel, koktélokkal és szexi bar fooddal.
Fogszabályzó, kánikula, kukorica - avagy Nemes Nóra szenvedései egy felvonásban
Most jutottam el odáig, hogy na akkor felrakatom a fogszabályozót. Egy egész oldalas tiltólistát kaptam, fáj az állkapcsom, és még hőség is van. Megoldás? Kukoricagazpacho!
"A vitát az alkotás alapjának tartom" - interjú Wossala Rozinával
A Konyhafőnök rajongói a tévéből, a jó konyha szerelmesei pedig a Bestiából ismerhetik. Wossala Rozinával utazásról, főzésről, szenvedélyről és útkereséről beszélgettünk.
Töltött rántott krumpli, a katalán talált kincs
Nagyon sokat agyaltam rajta, hogy a Katalóniában összekóstolt rengeteg minden közül mit hozzak nektek - végül egy kevéssé ismert tapas, a patatas d'Olot mellett döntöttem.
Párizsis szendvics, ahogy még nem kóstoltad!
A strandos kaját szinte kötelező szidni, Bíró Lajos pedig hadba vonult, hogy a piacos étkezés után már a strandon se lehessen egy rossz szavunk sem. Jelentés a Laza Palából!
Beültem egy nagy kád tejfölbe és baromi jól éreztem benne magam
Hogy lehetne jobban befejezni egy hetet, mint egy nyugodt, egészséges vasárnapi brunch-al? Hát úgy, ha még jógázunk is egyet előtte a szabadban!
Itasd jó sörrel a benned élő punkot!
Az egyik legkorábbi gerilla sörfőzők, de a szakma még mindig srácoknak hívja őket, pedig a söreik már a berlini craft beer kocsmákban vannak - interjú a Hara'Punk-ékkal.
"A legfontosabb dolgok mindig a konyhában történnek" - interjú Mesterházy Dorkával
Volt újság- és szövegíró, majd a PR/marketing felé vette az irányt. Mesterházy Dorkával a gasztronómiáról, szabadúszásról és a felfedezendő új lehetőségekről beszélgettünk.
Így várd a vendégeidet!
Vendégeket várni már akkor is szerettem, amikor hat évesen a babáimnak "főztem" - és ez azóta sem változott, legyen szó sokfogásos vacsoráról, vagy falatnyi vendégvárókról!
Bor, piac, művészet - Vajas Balázzsal beszélgettünk
Pancs Gasztroplacc, VinoPiano - Borbár, Wine and Art Magazin, Kristóf Konyhája food truck, meg egy kis Costes -  pár állomás Vajas Balázs, budapesti gasztroarc pályafutásából!
Fokhagymás tészta kezdőknek és italománoknak
Most, hogy végre a nyár is tiszteletét teszi nálunk, szerintem hagyjuk egy időre a főzést. Persze nem teljesen, de rövidíteni ér!