Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!
A legjobb helyek a Balatonnál - itt egyél, igyál, ha a magyar tengerhez mész!
Három éve annak, hogy a Balatoni Gasztrotérkép segítségével könnyedén odatalálunk a legjobb balatoni helyekhez: mi most ez alapján négy északi parti borászatban jártunk!
5+1 kajás móka, amit idén nyáron (sem) hagyhatsz ki!
Vége az iskolának, hivatalosan is itt a nyár, és marad még két és fél hónapig. Itt az ideje, hogy vízparton egyél, hídon piknikezz, és menő lekvárokat készíts!
Villámgyors házi jégkrém a málnaszezon margójára
Itt a málnaszezon, meg a hőség is, úgyhogy csináltam egy házi málnás jégkrémet. A nettó munkaidő van vagy 25 perc, nem kell hozzá se fagyigép, se műanyag pálcikás fagyiforma!
Bezár a bulinegyed legrégibb kocsmája, a Wichmann
Bezár a bulinegyed legrégibb kocsmája, a Wichmann. A 32 éve működő műintézmény nemcsak a legrégibb kocsma volt a környéken, de itt volt a legjobb rántott húsos szendvics is.
Négy szuper piknikkaja - nyomás ki a szabadba!
Itt a nyár és a jó idő, a piknikek és az egész napos strandolások ideje. ha te is unod a szendvicseket, akkor megmutatjuk, mivel dobhatod fel ezeket az összejöveteleket!
Jamie Oliver házhoz megy: rendelj te is pizzát a népszerű angol szakács pizzériájából
Jamie Olivert mindenki ismeri - de azt tudtátok, hogy a népszerű szakács budapesti étterméből most már házhoz is rendelheted a pizzát és az olasz tésztákat?
3 hozzávalós instant boldogság: spagetti carbonara, ahogy az olaszok készítik!
A címben egy picit füllentettem, mivel kell hozzá spagetti is - de ahhoz, hogy igazi, krémes olasz carbonaránk legyen, csak három dolog kell: tojás, sajt és tokaszalonna.
Kalóriadús, mennyei finomságok, hogy a Vb-szurkolás még jobb legyen
Jön a foci VB, és ilyenkor a nagy szurkolás mellé jól esik pár falat. Lendüljünk túl a szokásos pár zacskó chips témán, és készüljünk pár nagyon ütős nasival!
Édes pogácsa még édesebb eperrel töltve - VIDEÓ
Normális esetben ilyentájt indulna az amúgy lassan egy hónapja induló eperszezon, de mivel lassan jön a sárgabarack-uralom, itt egy eperrecept, amit nem hagyhattok ki!
Könnyű tavaszi ricottagnocchi spárgával - VIDEÓ!
Gnocchiból is több fajta van: krumplis, búzadarás, ricottás - mi most ez utóbbi változatot hoztunk nektek, sok spárgával, és friss spenóttal!
Gyors, egyszerű, elegáns: spárga hollandi mártással
Spárgából sok mindent lehet készíteni, de ha szezonja van, a hollandi mártásos verziót vétek kihagyni - most egy kis sült sonkával turbóztuk fel ezt a klasszikus receptet!
Hogy készíts el jól egy igazi trash kaját? Pont így!
Az amerikai konyhakultúra egyik legsötétebb darabja a Sloppy Joe - több generáció nőtt fel a kechapos löncshúsból és zsemléből álló szenyán - pedig jól elkészítve tökéletes!
Így salátázz helyesen: interjú Bezzegh Évával, a 12 hónap című salátás receptkönyv szerzőjével
Bezzegh Éva 12 hónap című receptkönyve novemberben jelent meg — Évával készült interjúnkban a salátákról, a tudatos étkezésről és természetesen a könyvéről beszélgettünk.
"Ha nem vagy alázatos, és nem rajongsz a modelledért, akkor semmi értelme az egésznek" - interjú Puskás Nórival
Fiatal kora ellenére az egyik legkeresettebb gasztrofotós ma Budapesten, ínycsiklandó ételfotói nap mint nap szembejönnek velünk - Puskás Nórival beszélgettünk
Ki mondta, hogy csak nyáron lehet friss zöldséget falatozni? Salátázz egész évben!
Minden évszakban lehet friss salátát fogyasztani. Váljon életmóddá nálad is a saláta rendszeres falatozása!

Korábbi bejegyzések