23 nagyon magyar disznóság - recepttel!
Végéhez ér a disznóvágás szezonja, sorakoznak a mennyei szaftos-zsíros-disznótoros fogások. A tavaszi bezsongás előtt még ugorjunk le a henteshez vagy a pecsenyesütőhöz!
Hering AndrásVégéhez ér a disznóvágás szezonja, sorakoznak a mennyei szaftos-zsíros-disznótoros fogások. A tavaszi bezsongás előtt még ugorjunk le a henteshez vagy a pecsenyesütőhöz!
Hering AndrásVannak szülők, akik ahelyett, hogy saját maguk bújnának farsangi jelmezekbe, inkább gyermeküket bugyolálják elképesztő ételkosztümökbe. Ezek a legelszántabb szülők ötletei!
Hering AndrásA sütisütés az anyukák és lányok, a barátnők és feleségek titkos fegyvere. Nézzétek meg az új Vénusz Vaníliaízű sütőmargarint! (x)
NosaltyA tolófánk, tolyófánk vagy kitolófánk egy régi, méltatlanul elfeledett desszertünk. Fedezzük fel újra!
Miss LemonIdén mázlink van, hamar jön a húsvét, a böjt, gyorsan letudhatjuk a zsíros farsangi ételeket. Viszont van még 10 napunk - addig mindent bele, még a "salátára" is jöhet hurka!
DacotaNem csak szalagos fánkot készíthetünk a farsangi mulatságra. Jöjjön most gyümölcsös ihletésű fánkösszeállításunk!
GrétiTombol a farsangi buliláz, neked pedig még fogalmad sincs, hogy mivel tűnj ki a jelmezversenyen? Öltözz kajának, és garantáltan mindenki belőled akar majd egy harapást!
Hering AndrásMár több mint 440 étterem csatlakozott a Torkos Csütörtök elnevezésű farsangi akcióhoz, melynek keretében február 19-én fél áron kóstolhatjuk meg a résztvevő éttermek menüit.
Hering AndrásCsöröge, herőce, forgácsfánk - a farsangi szezon sztárja, a szalagos távoli rokona.
Miss LemonVéleményem szerint a mezei farsangi fánkot nem lehet megunni – ha idén mégis valami különlegességgel készülnétek farsangkor, nézzetek szét a nemzetközi fánkpiacon.
DacotaÓvodások, kisiskolások várják izgalommal a farsangot - a szülők már kevésbé. Nem elég, hogy a jelmezt is intézni kell, de valami finomságot is illik vinni. Ebben segítünk!
NosaltyMagyarok vagyunk, a rántott ételeket igen szeretjük, mi tagadás. Szóljon most egy cikk arról, hogyan süssünk olajban praktikusan!
GrétiA straszburgi fánk olaj nélkül, sütőben sül, omlós és habkönnyű - és hó van tetején.
Miss LemonLeves gazdagon és fánk – a legjobb hétvégi farsangi menü. Te melyik tartalmas levest kedveled leginkább? Készíts nagy adagot belőle holnap, és süss mellé fánkot a családnak!
GrétiA főtt sonka hódolói mellett húsvétkor illik azokra is gondolni, akik egyáltalán nem esznek húst. Mutatunk nektek pár olyan ötletet, amelyek nagyonis megállják a helyüket a tavasz legfontosabb ünnepén, és bár nem feltétlen vegánok, mindenképpen húsmentesek.
NosaltyEgy jó főzeléket mindig jó kanalazni, ha azonban laktózérzékenységgel küzdünk, akkor kicsit alakítani kell rajtuk. Szerencsére ez egyáltalán nem lehetetlen.
NosaltyNem tudni, hogyan, de valamiért minden kakaós sütemény olyan őrülten puha és szaftos marad napokig, hogy az ember teljesen eldobja az agyát minden egyes újabb harapásnál. Az alábbiak legalábbis mind ilyenek!
NosaltyFelhőpuha habbal töltött, rétegzett és/vagy díszített süteményeket sorakoztatunk fel most előttetek, és előre is elnézést kérünk, mert egytől-egyig elképesztő guszták.
Egy villámgyors tészta mindig nagy áldás: ha sietünk, de mégis ennénk valami laktatót, jól jöhet egy ilyen recept. Ha pedig még ízélményt is kapunk közben, az további plusz pont!
Nosztalgiázzunk egy kicsit, és nézzük meg, hogyan készít palacsintát a három híres bemondónő.