húsok, belsőségek
Címlapról ajánljuk
Tudtad, hogy van fiú és lány spárga? Az egyik finomabb,...
Itt a spárgaszezon, most pedig eláruljuk, hogy tudod megállapítani, milyen nemű a spárga. Hogy miért fontos ez? Mert az egyik még finomabb ízű, mint a másik!
Szász NóriEzek a legnagyobb higiéniás bakik főzéskor
A főzés, valljuk be, nem teljesen veszélymentes. A konyhai baleseteken kívül különböző élelmiszer-higiéniai bakikat is elkövethetünk. Nézzük, melyek a leggyakoribbak.
NosaltyPudingtakaró alól kandikálnak a szezon első rebarbarái
A rebarbara talán kevéssé ismert és használt alapanyag hazánkban, ami nagy kár. De sebaj, azért vagyunk itt, hogy ezen változtassunk, például olyan isteni receptekkel, mint az alábbi vaníliapuding.
Lakos BenedekTovábbi cikkek
Így gondozzuk helyesen az aloe verát
Az aloe vera egy igen sokoldalú növény, amit mind a gyógyászatban, mind a szépségápolásban már hosszú évszázadok óta használnak. De hogyan tarthatjuk életben a négy fal között, hogy mi is élvezhessük az előnyeit anélkül, hogy boltba vagy drogériába kellene rohannunk a belőle készült termékekekért?
Mit főzzek ma? Szárzellerkrémleves, babos csirke és almás csiga csillapítja...
Indítsuk az ebédet egy könnyed, de laktató szárzellerkrémlevessel, amit kövessen szaftos, tunkolható, paradicsomos-babos csirkeragu, a sort pedig almavajjal csavart csigák zárják.
Ekkor érdemes megmetszeni az orgonát
Mint a legtöbb kerti fát, cserjét és bokrot, a csodás illatú és kinézetű orgonát is meg kell néha metszeni, hogy igazán egészséges legyen, és kertünkben is pompásan mutasson.