hozzászólások (1)

leírás

A kalamári rokona, kb. 30 cm hosszú puhatestű állat. Az olasz, spanyol konyhákban és Délnyugat-Franciaországban különös népszerűségnek örvend. Általában a testét megtöltve szokás fogyasztani. A tintájával rizottókat és tésztákat színeznek.

mikor vegyem

Frissen amikor éppen kapható, mélyhűtve bármikor.

hogyan tároljam

A friss tintahalat mielőbb használjuk fel, addig is hűtőszekrényben tartsuk.

Tintahal alapanyag receptek

beállítások törlése
alapanyagok:
választott alapanyag:
    választott alapanyag:
      szakács:
      szakácsok:
        alapanyag kategóriák

        Hozzászólások (1)

        A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

        szabgabor9@gmail.com
        szabgabor9@gmail.com k, 2011-07-19 23:20

        én ezt az állatot kétszer fogyasztottam két különbözö elkészítési formában,de sajnos mind a kétszer hányás-hasmenés lett a vége.Ezek után már sehogy se enném meg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!