hozzászólások

leírás

 
Ma már számos fajta előre elkészített tejszínhabot tartalmazó spray kapható a boltokban, amelyet használhatunk süteményekhez, desszertekhez díszítésként, illetve alapanyagként. Bár megkönnyíti és meggyorsítja a főzési folyamatot, sokan megkérdőjelezik minőségüket, főleg mert számos fajta stabilizátort, emulgeálószert tartalmaznak. Két különböző típusát különböztetjük meg, az állati eredetű tejszínből készült, illetve a növényi zsiradékokból készült tejszínhab sprayeket. A tejszín a kihűlt tej tetejéről lefölözött zsírréteg, zsírtartalma jóval magasabb, mint a tejé, 30-40% körül mozog. A tejszínt is tartalmazó flakonos tejszínhab általában cukrot, aromákat, sűrítőanyagokat, emulgeálószereket és stabilizátorokat is tartalmaz. Az általában olcsóbb, növényi zsiradékból készült habok legfontosabb összetevői: víz, keményített növényi zsír, cukor, emulgeálószerek, stabilizátorok és aromák. A növényi habokban lévő zsiradékot növényi olajból hidrogénezéssel állítják elő.

mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Hűtőben.

Tejszínhab alapanyag receptek

beállítások törlése
alapanyagok:
választott alapanyag:
    választott alapanyag:
      szakács:
      szakácsok:
        alapanyag kategóriák

        Hozzászólások

        A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

        Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!