Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Petra Zöldborsó alapanyag

tápanyagtartalom-megoszlás

TOP ásványi anyagok

Kálium
Foszfor
Magnézium
Kalcium

TOP Vitaminok

C B3 B1 B6

tápanyagtartalom / 100 g *

fehérje

Összesen:
5.42 g

zsír

Összesen:
0.4 g
Telített zsírsav:
0.07 g
Egyszeresen telítetlen zsírsav:
0.04 g
Többszörösen telítetlen zsírsav:
0.2 g

ásványi anyagok

Összesen:
0.4 g
Kalcium:
25 mg
Vas:
1.5 mg
Magnézium:
33 mg
Foszfor:
108 mg
Kálium:
244 mg
Nátrium:
5 mg
Cink:
1.2 mg
Réz:
0.2 mg
Mangán:
0.4 mg
Szelén:
1.8 µg

szénhidrát

Összesen:
14.45 g
Összes cukor:
5.7 g
Élelmi rost :
5.1 g

víz

Összesen:
78.9 g

vitaminok

Összesen:
43 mg
C vitamin:
40 mg
Tiamin - B1 vitamin:
0.3 mg
Riboflavin - B2 vitamin:
0.1 mg
Niacin - B3 vitamin:
2.1 mg
Pantoténsav - B5 vitamin:
0.1 mg
B6 vitamin:
0.2 mg
Összes folát:
65 µg
A vitamin (RAE):
38 µg
E vitamin:
0.1 mg
K vitamin:
24.8 µg
alapanyag kategóriák

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Törölt Felhasználó
Törölt Felhasználó Tue, 2011-03-22 13:39

Elkészítettem az ételt, de nekünk egyáltalán nem jött be. Hiába volt rajta szalonna, tejföl, só. Én azért a hagyományos túrós tésztát jobbnak találom. Különösen itthon készült tésztából... :)