Csípős kolbász

Csípős kolbász

Leírás

Füstöléssel vagy lángolással tartósított húsipari vörösáru, melyet tájanként eltérő recept szerint készítenek. A hagyományosan hozzáadott alapanyagok - melyeket a bélbe töltött darált húshoz és húsféleségekhez adnak - a só, fokhagyma, csípős fűszerpaprika, valamint bors.

Mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Kamrában a polcon, vagy kiterített zsírpapíron.

100g Csípős kolbász

fehérjetartalom

22 g

zsírtartalom

16 g

szénhidráttartalom

0 g

víztartalom

0 g

gramm csípős kolbász?

Top ásványi anyagok

Nátrium

1700 mg

Top vitaminok


Tápanyagtartalom / 100 gramm

fehérje

22 g

Zsír

telített zsírsav

16 g

ásványi anyagok

Nátrium

1700 mg

szénhidrát

vitaminok

Címlapról ajánljuk

Édes és sós gofrireceptek

Egy gyümölccsel, édes krémmel vagy csak fagyival tálalt édes gofrinak senki sem tud nemet mondani, sőt, sós gofritársai sem maradnak szégyenben, ha a kedvencekről van szó.

Nosalty

További cikkek

Így gondozzuk helyesen az aloe verát

Az aloe vera egy igen sokoldalú növény, amit mind a gyógyászatban, mind a szépségápolásban már hosszú évszázadok óta használnak. De hogyan tarthatjuk életben a négy fal között, hogy mi is élvezhessük az előnyeit anélkül, hogy boltba vagy drogériába kellene rohannunk a belőle készült termékekekért?