Panko

Panko

Leírás

Japán panírozó morzsa, melyet speciális szárító-aprító gépben készítenek fehér kenyérből. A vele készült ételek kevésbé lesznek olajosak, mivel nem szívja magába a zsiradékot. Pelyhes állagából adódóan megnyerő, borzos külsőt kölcsönöz minden falatkának. fotó: flickr / santheo www.flickr.com/photos/santheo/15331436/

Mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Száraz, hűvös helyen.

100g Panko

fehérjetartalom

13.35 g

zsírtartalom

4.286 g

szénhidráttartalom

71.98 g

víztartalom

6.51 g

gramm panko?

Top ásványi anyagok

Nátrium

732 mg

Kalcium

183 mg

Foszfor

165 mg

Magnézium

43 mg

Top vitaminok

B6 vitamin

0.121 g

Kolin

14.6 mg

Niacin - B3 vitamin

6.634 mg

Tiamin - B1 vitamin

0.967 mg


Tápanyagtartalom / 100 gramm

fehérje

13.35 g

Zsír

telített zsírsav

1.203 g

egyszeresen telített zsírsav

1.023 g

többszörösen telített zsírsav

2.06 g

ásványi anyagok

Kalcium

183 mg

Vas

4.83 mg

Magnézium

43 mg

Foszfor

165 mg

Nátrium

732 mg

Cink

1.45 mg

Réz

0.255 mg

Mangán

0.919 mg

Szelén

25.2 µg

szénhidrát

rost

4.5 g

cukor

6.2 g

víz

6.51 g

vitaminok

Tiamin - B1 vitamin

0.967 mg

Riboflavin - B2 vitamin

0.403 mg

Niacin - B3 vitamin

6.634 mg

Pantoténsav - B5 vitamin

0.552 mg

Folát

107 µg

Folsav

82 µg

Kolin

14.6 mg

E vitamin

0.08 mg

K vitamin

6.6 µg

B12 vitamin

0.35 µg

B6 vitamin

0.121 g

Címlapról ajánljuk

Mézédes eprespite-receptek

Végre dübörög az eperszezon, s bár nem éppen a legolcsóbb alapanyag, kizárt, hogy lemondjunk róla egy teljes évre, szóval hajrá, készüljön legalább egy epres pite!

Nosalty

9 ázsiai leves, amit ha megkóstolsz, szerelmes leszel

Temérdek rizs- vagy üvegtészta esetleg udon- vagy göndör búzatészta, megannyi különleges fűszer, a magyar konyha számára szokatlan feltét és ízvilág. Az ázsiai levesek annyira finomak és addiktívak, hogy nem csoda, hogy jó ideje megőrül értük a világ!

Nosalty

További cikkek